Laden evenementen

« Alle evenementen

Thema Retreat — De kracht van zijn

27 maart 202530 maart 2025

Tijdens deze week kom je dicht bij jezelf. Je gaat op reis naar binnen, jezelf voelen, herbronnen en verbinden met je eigen krachtbron.

Vertraag

We werken met trage, zachte, helende bewegingen aan lichaamsbewustzijn. En via geleide meditatie kom je tot jezelf.

Verdiep

Je zintuigen spitsen zich toe op jezelf en zo ga je op ontdekking in jezelf, als een hernieuwde kennismaking met wie je diep vanbinnen bent.

Verstil

In deze diepe verbinding met jezelf geef je je zelfhelend vermogen de ruimte om je te herbronnen en verbind je je met je eigen krachtbron. Ervaar het vertragen, verdiepen en verstillen met onze Qigong- en mindfulnessexperts, Patrick Sevenans en Els Mertens.

Voor iedereen die er behoefte aan heeft. We vragen dat je over voldoende fysieke en mentale zelfredzaamheid en voldoende energie beschikt om zelfstandig en in groep deel te kunnen nemen. Twijfel je, overleg met ons.

Praktisch

Van 27 maart 2025 (voor het diner) tot 30 maart 2025 (na dench)

€ 489,- overnachting op een éénpersoonskamer;
€ 369,- overnachting in een gedeelde tweepersoonskamer

Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op vaste momenten), de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga, natuur, sauna, bewegen, meditatie, community)  en de sessies van Els en Patrick die maximum 3u per dag duren.  

Begeleiders

Els Mertens

Ik verdiepte me de afgelopen 15 jaar gaandeweg in Oosterse filosofie, meditatie, Qigong, Chinese geneeskunde en sjamanisme. Inspiratie vanuit deze verschillende invalshoeken zit dan ook vervlochten in mijn vorm van Qigong. De verbinding met je Qi, je levensenergie, en deze voelen stromen, geeft me een krachtig gevoel van zijn. En dit geef ik in m’n lessen bij Connect & Flow en Oost West Centrum met veel enthousiasme door aan anderen. Als lesgever neem ik mensen mee in een ervaring, help hen op weg om te voelen, contact te maken met zichzelf en ondersteun ik hen in het vinden van een goed lichamelijk en mentaal welzijn.

Patrick Sevenans

Ik ben van kindsbeen af begeesterd door onderwijs. Als lesgever word ik erg gewaardeerd om mijn down-to-earth stijl. Sinds 2009 verzorg ik met onnoemelijk veel plezier mindfulnesstrainingen voor o.a. het Belgische trainingsbureau Mindful Me en het Oost West Centrum. Samen met Els volgde ik een opleiding tot Qigong expert. Daar merkten we dat er een klik was. Het is me een genoegen deze dagen samen met Els te mogen begeleiden. Ik staat garant voor het deel mindful living in deze oprecht warmhartige samenwerking.

Gegevens

Begin:
27 maart 2025
Einde:
30 maart 2025
Evenement Categorie:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
Telefoon
+31 111852348
E-mail
admin@landaanzee.org
nl_NLDutch