Over Land aan Zee

OVER ONS

Even voorstellen

Land aan Zee is een onafhankelijke stichting gelegen in Zeeland. Het nieuwe non-profit retreat center in Burgh Haamstede is een initiatief van Liselotte Baeijaert en Michiel Deturck.

Deze prachtige plek vind je in het landelijke buitengebied van Burgh-Haamstede, vlakbij de uitgestrekte stranden van Zeeland. Wij bieden je graag een bedding om te vertragen, te verdiepen en te verstillen: een herbronmoment, weg van de vele prikkels. Dankzij de verbinding met jezelf, de anderen en de omgeving krijg je nieuwe inspiratie voor je leven.

We zijn een non-profitorganisatie ter bevordering van een warme, veerkrachtige en gezonde samenleving. Dit doen we door de organisatie van eigen retreats waarbij mensen samen leven, leren en ontspannen. En we verhuren onze plek ook aan wie zelf een activiteit wil organiseren die past binnen de missie van Land aan Zee.

De inkomsten worden terug geïnvesteerd in de stichting om zoveel mogelijk impact te kunnen genereren en om zoveel mogelijk mensen de kans te geven bij Land aan Zee te verblijven.

DE WERKING

Lees meer over

Of wil je Land aan Zee graag steunen, ben je benieuwd naar onze Community Guidelines, of heb je andere veelgestelde vragen? Je vindt alles op deze website.

GALERIJ

Land aan Zee

WIL JE MEEBOUWEN?

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd naar hoe ons project iets voor jou kan betekenen?
Of hoe jij iets voor ons kunt betekenen?

We zijn altijd op zoek naar de juiste mensen om dit project tot een succes te maken.

Samen bouwen we hier iets bijzonders en daarvoor willen we graag kennismaken met buren, gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en anderen die geraakt worden door dit initiatief.

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch