Verblijf

Gezellige kamers waar je helemaal tot rust komt

Land aan Zee beschikt over één- en tweepersoonskamers en twee kamers voor mindervaliden. Elke kamer heeft een eigen badkamer (douche, wastafel en toilet) en airconditioning. Kies je voor een bed op een tweepersoonskamer, dan kun je de naam opgeven van de persoon met wie je de kamer wil delen. Heb je geen voorkeur, dan deel je de kamer met iemand van hetzelfde geslacht.

Als onderdeel van de filosofie van wederzijdsheid en zorg voor elkaar en de plek verwelkom je de volgende gast in jouw kamer door ervoor te zorgen dat je die proper achterlaat met een gedekt bed. Het is niet toegestaan om te kamperen op het domein en huisdieren zijn niet toegelaten.

Faciliteiten

Maaltijden

Bij Land aan Zee willen we bijdragen tot het welzijn van mens, dier en planeet.

Daarom bieden we enkel vegetarische maaltijden met vegan opties aan. De koks maken zo veel mogelijk gebruik van verse, biologische en gezonde streekproducten. Water, koffie en thee zijn standaard voorzien bij de maaltijden en tussendoor. Andere (niet alcoholische) dranken zijn tegen betaling beschikbaar. De afrekening hiervan gebeurt op het einde van de retreat.

De maaltijden worden op vaste tijdstippen geserveerd. Aan iedereen die op Land aan Zee verblijft, vragen we om in beurten een handje toe te steken voor en na de maaltijden (tafels dekken, afruimen, afwassen…).

Speciale dieetwensen (glutenvrij, lactosevrij…) leggen we graag voor aan de kok om te bekijken wat mogelijk is. Er wordt geen meerprijs aangerekend.

GALLERIJ

Land aan Zee

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch