Vrienden van Land aan Zee

De verbindende rol van onze vrienden

Voor een thema retreat nodigen we een tweetal ‘Vrienden van Land aan Zee’ uit. Deze speciale gasten zijn professionals die deel uitmaken van ons netwerk en een bijzondere affiniteit hebben voor een bepaald thema of die iets bijzonders kunnen bieden. Deze affiniteit is gegroeid uit persoonlijke ervaringen en/of hun professionele achtergrond.

Tijdens de week hebben ze een verbindende rol en maken ze tegelijk deel uit van de groep. Ze nodigen uit om te delen wat echt van belang is en om elkaar op een positieve manier te inspireren. Of ze nemen ons mee in de wereld van beweging, meditatie, natuurbeleving, kunst of muziek.  

Als Vriend van Land aan Zee geniet je net als alle andere gasten van alle faciliteiten, de maaltijden en het dagprogramma. Daarnaast doe je op basis van je ervaring en expertise elke dag een inbreng die past bij het thema of de doelgroep van de retreat. Je werkt hiervoor samen met een andere ‘vriend’ en je stemt vooraf af met het kernteam over het moment en de lengte van je inbreng. De duur van je bijdrage kan variëren van 1,5 tot 3 uren per dag.

Wat verwachten we

Kwaliteit

We waken over de kwalitatieve invulling en begeleiding van de Land aan Zee retreats. We verwachten van de Vrienden van Land aan Zee dat ze over de nodige ervaring en expertise beschikken om de activiteit op een professionele manier voor te bereiden en te begeleiden.

Integriteit

Als Vriend van Land aan Zee handel je ethisch en met respect voor de deelnemers en de andere gasten die op het domein verblijven. We verwachten dat de Vrienden van Land aan Zee de community guidelines grondig doornemen en zich ermee akkoord verklaren.

Engagement

Als je toezegt om een activiteit te begeleiden, verwachten we dat je je effectief engageert van het begin tot het einde van de retreat, van de voorbereiding tot de nazorg.

Promotie

Naast de communicatie via de kanalen van Land aan Zee, bereiken we potentiële deelnemers door middel van gerichte communicatie in de lijn van het thema of de doelgroep. Het zou erg fijn zijn dat je als Vriend van Land aan Zee je netwerk aanspreekt om je retreat te promoten.

Wat bieden we?

  • Je kunt meegenieten van een heerlijke retreat op een prachtige plek in de natuur, dicht bij de zee, strand, duinen en bossen en met alle faciliteiten.
  • Je krijgt waardering voor je werk en je getoonde talenten.
  • Je draagt bij aan een menselijk en maatschappelijk project vanuit jouw eigen overvloed en talenten.
  • Je maakt deel uit van de community van Land aan Zee, je wordt af en toe uitgenodigd om ook te leren en uit te wisselen met andere Vrienden van Land aan Zee in een leuk en ontspannen kader.
  • Je wordt geïnspireerd door anderen.
  • Je geniet van een gebalanceerde en gezonde leefwijze.
  • Je kunt expressie geven aan je eigen creativiteit.

VRIEND WORDEN

Word jij ook vriend van Land aan Zee?

Heb je iets bijzonders te bieden en wil je dit doen in het mooie kader van Land aan Zee, samen met gelijkgezinden? 
Of ben je afgestudeerd, gepensioneerd, ben je kunstenaar, vegan chef, yoga teacher, muzikant, heb je iets bijzonders te bieden en/of wil je misschien een tijdje met ons meewerken en bij ons verblijven?

Je kunt je aanmelden om te onderzoeken of je mee kunt doen voor een of meerdere themaweken. Aarzel niet om contact op te nemen met je interesses en voorstel!

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch