Missie

WAAROM DOEN WE DIT ?

Onze missie

Het is onze missie om samen een respectvolle, inspirerende en warme samenleving te creëren. Zo willen we bijdragen tot wat essentieel is in het leven:

  1. Aandacht voor jezelf en voor wat je nodig hebt om helemaal jezelf te kunnen zijn

  2. Aandacht en respect voor elkaar, voor verbinding en community

  3. Aandacht voor de natuur en de plek waarop we leven.

"Rusten is geen tijdsverlies, het is een investering in je well-being"
"Ontspannen is geen teken van luiheid: het is een bron van energie"
"Pauzes zijn geen afleidingen. Ze bieden een kans om de aandacht opnieuw te focussen "
"Spel is geen zinloze activiteit. Het is een pad naar verbinding en creativiteit."

VOOR WIE DOEN WE HET?

We zijn er voor wie zoekt

Het leven is geen rechte lijn. Iedereen kan zich plots bevinden op een kruispunt waar de juiste afslag nemen geen evidentie is. Als jij op zo’n moment aanbeland bent, dan kun je bij Land aan Zee terecht.

We zijn er voor iedereen die wil herbronnen of iets onderzoeken. Daarnaast werken we graag met specifieke doelgroepen. Mensen uit de zorg, mensen die herstellen na een lange ziekte, een verlieservaring hebben, jonge moeders met drukke jobs, 60-plussers op zoek naar zingeving, jongeren op zoek naar werk met impact, andere gelijkgezinden die toe zijn aan herbronning, … 

Maar natuurlijk kun je bij Land aan Zee ook terecht om op adem te komen of nieuwe energie en inspiratie op te doen. Onze gasten zijn de centrale spil van Land aan Zee. Alles wat we doen is met hen en voor hen. 

We zijn neutraal op vlak van levensovertuiging, religie, gender, geaardheid, etniciteit, … We willen dat iedereen zich welkom voelt en ook respect toont voor anderen.

"We helpen je vertragen, bezinnen en ‘ontprikkelen’ zodat je terug tot je kern kunt komen en met afstand kunt kijken naar hoe je bezig bent en wat je anders wil."

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch