Gastprogramma's

Door onze partners georganiseerde programma's

Het hele jaar door kun je bij Land aan Zee terecht voor een Basis retreat op je eigen ritme of kun je een plaats reserveren bij een Thema retreat. Daarnaast organiseren ook bevriende organisaties programma’s op onze mooie plek in Zeeland. We kiezen deze partners zorgvuldig uit zodat het aanbod past bij onze eigen missie. Ook deze programma’s kun je terugvinden in de online agenda onder ‘gastprogramma’s’. 

Anders dan een Land aan Zee retreat

Een gastprogramma wordt niet georganiseerd door het kernteam van Land aan Zee en de invulling ervan zal dus verschillen van organisatie tot organisatie.

Wat wel vaststaat is de prachtige plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Of het nu in het atelier, de meditatieruimte, bibliotheek, landschapstuin of in de sauna is, je zult met volle teugen kunnen genieten van het programma en de unieke plek die Land aan Zee is. 

Het inwinnen van extra informatie over het reserveren van een plaatsje tot het betalen van je boeking: bij gastprogramma’s gaat dit allemaal via de organiserende organisatie. 

Veel plezier! 

VOOR ORGANISATIES

Wil je graag zelf iets organiseren?

Wil je graag zelf een programma of retreat organiseren en heb je nog geen geschikte locatie? Ook dan kunnen we je helpen.

Je kunt onze prachtige plek namelijk ook afhuren voor een eigen programma dat past bij onze missie. Wij kiezen graag met zorg een beperkt aantal partners uit waarmee we een lange en duurzame samenwerking en kruisbestuiving beogen.

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch