Meewerken?

Deel uitmaken van onze community

Land aan Zee bestaat door de samenwerking van vele mensen die dit initiatief mogelijk maken. Wat zouden we zijn zonder deze bevlogen mensen? 

Woon jij in de omgeving van Burgh Haamstede en wil je graag als vrijwilliger een actieve bijdrage leveren? Laat ons kennismaken en samen onderzoeken wat mogelijk is!

Ook kort of lang verblijven bij ons is mogelijk

Als participant kom je een tijdje bij ons wonen en werken.  Je leeft samen met anderen volgens het vaste dagritme en kunt deelnemen aan het basisprogramma. Je werkt minimaal 5 uur per dag . In ruil daarvoor maak je deel uit van onze community en kun je deelnemen aan de dagelijkse activiteiten en de faciliteiten bij Land aan Zee. 

Naast het werk geniet je mee van de mooie omgeving en alle faciliteiten van het centrum. Je kunt je op heel wat manieren bijdragen. Koken, poetsen, huishoudelijke taken, tuinwerk, afval sorteren en beheren, administratie doen, zalen klaarzetten, enzovoort. Je kunt ook bijdragen met een yoga- of meditatiesessie, een massage of coaching, mits je een geschikt certificaat van opleiding kunt voorleggen. Je kunt ons ook helpen met marketing, social media, fotografie, …

  • Zijn er geen retreats, dan overleg je met de beheerders wat er dient te gebeuren. Is er geen werk, dan ben je vrij! 
  • Een respectvolle en integere houding vinden we erg belangrijk. Als vrijwilliger handel je ethisch en met respect voor de andere gasten. We verwachten dat je de community guidelines grondig doorneemt en je hiermee akkoord verklaart. 

Hoe werkt het praktisch?

  • Je kunt je aanmelden als je deze boeiende ervaring voor jezelf overweegt en denkt in aanmerking te komen. 
  • We ontmoeten je voor een gesprek om elkaars verwachtingen te leren kennen: wat heeft Land aan Zee nodig en wat heb jij nodig om hiervan een succesvolle en rijke ervaring te maken?   
  • Als er een klik is kunnen we samen in de agenda kijken wanneer we plek voor je hebben en er genoeg werk is.  

Meewerken

Zin om voor een langere periode met ons samen te werken bij Land aan Zee?

Laat ons weten waarom dit iets voor jou is, en wat jij kunt bijbrengen, en we nemen snel contact met je op. Wie weet verblijf je binnenkort voor een tijdje op een van de meest bijzondere plekken van Zeeland!

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch

Ik wil meer informatie