Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dancefulness – open dance floor

28 maart , 8:30 pm10:00 pm

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

Houd – of hield – je van dansen? En dans je het liefst zonder pasjes of choreografie, zonder spiegel en zonder schoenen? Deze vorm van dansen is geschikt én toegankelijk voor jong en oud. Of je nu fit bent of moe, gezond of ziek, pijn in je hoofd hebt of pijn in je hart… wees welkom!

Dancefulness is de vrucht van een bijzonder trio: een leven lang dansen van allerlei dansvormen tot aan 1999 en het dansen van de vijf ritmes (Gabriëlla Roth) van 1999 tot heden, mindfulness beoefening en ‘leven en werken in het ritme van de seizoenen’ (Jaap Voigt)

 

Tot danS?!

The fastest way to still the mind is to move the body

– Gabriella Roth

 

Praktisch

Data : 28 maart, 6 en 10 april

Tijdstip : 20.30 – 22.00 uur

Kosten : € 10,-

 

Begeleiding

joYce de rozario

Als dochter van een Indische vader en een Zeeuwse moeder reisde ik door het leven en over de wereld. Soms met vleugels, soms dansend, soms diep door de modder, maar altijd intens in contact met mensen, met bewegen en met de natuur. Na de academie voor lichamelijke opvoeding volgde een lange periode van reizen in het buitenland, diverse opleidingen en werkkringen, moederschap en het leven zelf als leerschool.  

Ruim twintig jaar geleden kwam ik al dansend in contact met mindfulness. Tijdens de opleidingen tot mindfulness- & compassietrainer kwamen mijn oosterse en westerse helft samen thuis.  

Mijn grote verlangen en passie om de kracht en potentie van mindfulness en heartfulness door te geven, komt voort uit deze ervaring. Sindsdien begeleid ik mensen -individueel en in groepsverband- op enthousiaste en heldere wijze. En waar kan dit mooier dan bij ‘Land aan Zee’? 

 

Meer informatie

Wil je meer informatie en/of wil je je aanmelden?

Dan kun je mij bellen of mailen

w : https://joycederozario.nl

https://joycederozario.nl/agenda/dancefulness

e: joyce@landaazee.org

t: +31 6 15 32 10 15

Gegevens

Datum:
28 maart
Tijd:
8:30 pm — 10:00 pm
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
Telefoon
+31 111852348
E-mail
admin@landaanzee.org
nl_NLDutch