Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gastprogramma: Stilte & Chi Neng Qigong 3-daagse

2 februari4 februari

Open je hart en geest met het thema ‘ontvangen’

Dompel jezelf drie dagen onder en ontdek wat de combinatie van de zachte bewegingen van Chi Neng Qigong, Stilte en de Adem helend voor je zijn. Geniet van de rust, ruimte en stilte op de prachtige locatie ‘Land aan Zee’. Je wordt ontvangen door een liefdevol team.

 


 

Dit hele weekend werken we bewust met drie krachten: Chi Neng Qigong, Stilte én de Adem.

CHI NENG QIGONG

De zachte bewegingen zijn een krachtige manier om stress te verminderen voor lichaam & geest. Ook om weer tot jezelf te komen, je veerkrachtiger te voelen, beter te slapen, je langer te concentreren en meer levenslust te ervaren. Tijdens deze retraite kom je helemaal tot rust en maak je kennis met bewegingen om (je) beter te voelen in je lijf. Je gaat je levenskrachtig blijven voelen en vergroten. De eenvoudige adem en qigongoefeningen neem je mee naar huis, wellicht ga je er thuis mee verder.

DAGSCHEMA

Elke ochtend starten we met meditatie en beweging en aansluitend het ontbijt. Daarna Qigong en een stiltewandeling gevolgd door de lunch. Ook zijn er avondsessies en na een kop thee kun je heerlijk en ontspannen de nacht in. Er is tussendoor ruimte om de uitwerkingen van de stilte te ervaren, te genieten van de open en serene omgeving, te wandelen aan zee, in de bossen of in de tuin óf te rusten/slapen. Tevens is er een interactieve lecture waarbij je vragen kunt stellen en ervaringen worden uitgewisseld.

Stilte is een waardevol instrument om meer te zien, te horen en te voelen in jouw lichaam dan in je ‘normale’ leven. Dit doen we gezamenlijk, dat is krachtig en je lichaam weet meer dan je denken.

THEMA ‘ONTVANGEN’

Dit weekend staat in het teken van het openen van jouw hart, geest én het ontvangen. Kun je ontvangen? Door gerichte oefeningen en meditaties ga je bewust contact leren maken met de intelligentie van je hart en jouw verlangens. Dat is heel anders dan vanuit wilskracht. Ga ervaren wat je met de zintuigen niet waar kunt nemen. Het gaat voorbij alles wat ons bekend is: weten(schap) voorbij mentale kennis. Je gaat ondervinden wat je met deze kracht kunt doen en wat de effectieve en helende gevolgen zijn. Laat je hart (weer) stromen, laat het hart spreken en jij hoeft het alleen maar naar boven te laten borrelen!

Begeleiding

Emy Kremers begeleidt groepen met Chi Neng Qigong, TCM voedingsleer en het talentenspel om tot jouw unieke levensmissie te komen. Stilte retraites verzorgt ze sinds 2015 jaarlijks, ze ziet en ervaart dit bij deelnemers als een krachtige tool om tot je kern te komen. De kracht van Emy is om iedereen te gidsen naar hun binnenste en de bewegingen van het leven, welk leven er ook op je pad komt. Neem gerust een kijkje op haar website: www.chinenguden.nl

Praktisch 

Wanneer? 

Van vrijdag 02/02/2024 16.00 uur tot 04/02/2024 16.00

Kostprijs?

475 euro (éénpersoonskamer) – 6 kamers beschikbaar

395 euro (bed op tweepersoonskamer) – 6 kamers beschikbaar

Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op vaste momenten), de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga, natuur, sauna, bewegen, meditatie, community) en volledige begeleiding van Emy

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit programma.

Via deze link kun je je aanmelden voor de reservelijst.

Emy Kremers-van der Vorst

Qigongles |Workshops | Reizen | TCM Vijf-Elementenleer | Voedingsadvies | Talentenspel

KvK 58919503 | Tel: 06-53785015 | Bank NL35 ASNB 0707 1774 80

 

Gegevens

Begin:
2 februari
Einde:
4 februari
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland
nl_NLDutch