Laden evenementen

« Alle evenementen

Open Space retreat

4 juli7 juli

Open Space Retreat

Speciaal trainers, coaches, retreatleiders, therapeuten, bodyworkers, muzikanten en kunstenaars

Na het succes van onze testretreat in augustus ’23 hernemen we deze inspirerende en bruisende formule ook in 2024. We willen jou als geïnteresseerde retreatleider, trainer, coach, bodyworker, therapeut, muzikant  of kunstenaar  speciaal uitnodigen voor één van onze Open Space retreats (voorheen testretreat). Dit jaar houden we deze Open Space retreat niet één, maar zelfs drie keer. In tegenstelling tot de eerste editie schrijf je je nu in voor de hele periode van 3 nachten, zodat we nog beter kunnen werken aan een veilige en warme groepsdynamiek.

De data waar je je vanaf nú voor kunt inschrijven zijn:

  • 4 juli t/m 7 juli
  • 15 t/m 18 augustus

Wat houdt de Open Space retreat in

🌸  Elke ochtend starten we voor het ontbijt met een ochtendactiviteit  en een open cirkel.
🌸 Tijdens deze open cirkel co-creëren we het programma van de dag.
🌸 Iedereen wordt uitgenodigd om een wens of vraag te stellen, een voorstel te doen, een workshop of andere sessie te delen of aan te bieden. Zo ontstaat er een rijk en gevarieerd programma binnen verschillende tijdslots. Het programma dat zo ontstaat voor die dag komt op een centrale plek te hangen.
🌸 Aan jou om een keuze te maken wat je die dag gaat doen. Dat kan van alles zijn: een dialoog over een belangrijk onderwerp, een Tai Chi sessie, coachwandeling, uitwisseling van een massage, een opstelling, een uitstap naar het strand, trance dans, moodboards maken, mantra’s zingen, enz. Alles wat jij wilt zien gebeuren is mogelijk. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om heerlijk een boek te lezen in onze biokoepel of aan de rand van de vijver. Ook dat is prima. Niets moet, alles is welkom! We willen je in ieder geval uitnodigen en de ruimte geven om je talenten en passies te tonen en delen.
🌸 Op vaste momenten kun je in de sauna en onze zwemvijver biedt verkoeling voor de hete zomerdagen.
🌸 We sluiten ’s avonds de dag af met een gezamenlijk avondprogramma.

Onze inwonende koks bereiden dagelijks heerlijke vegetarische maaltijden met vegan opties, waarbij hulp en inspiratie altijd welkom is. De maaltijden worden op vaste tijdstippen geserveerd en aan iedereen die bij Land aan Zee verblijft, vragen we om in beurten een handje te helpen bij het afruimen van het buffet en de afwas na de maaltijden. Ook verwachten we, net als na elk verblijf bij ons, dat je je kamer weer net zo schoon en opgemaakt achterlaat als dat je hem aantrof bij aankomst

Praktisch:

Data:
🌸  4 juli t/m 7 juli
🌸  15  t/m 18 augustus

Aankomst is om 18.00 uur, waarna om 18.30 uur het diner klaarstaat. Het programma is afgelopen op de dag van vertrek na de lunch om ca. 14.00 uur.

Prijs:
€ 465,00  per persoon bij overnachting in een éénpersoonskamer
€ 345,00 per persoon bij overnachting op een gedeelde (tweepersoons)kamer

Hierbij zit inbegrepen:
🌸 Bed- en badlinnen
🌸 De hele dag koffie/thee/fruit
🌸 Alle maaltijden
🌸 Hammamdoek voor in de sauna

Heb je vragen? Laat het ons gerust weten via admin@landaanzee.org

We zien je graag op één van onze Open Space retreats.

Gegevens

Begin:
4 juli
Einde:
7 juli
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
Telefoon
+31 111852348
E-mail
admin@landaanzee.org
nl_NLDutch