Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gastprogramma: Nieuwjaarsretraite

2 januari6 januari

Plaats je intentie voor 2024 en vergroot je persoonlijke welzijn en kracht!

Tijd vinden om niets te doen en stil te staan wordt elke dag een grotere uitdaging. Dat terwijl stil staan en stil zijn je drukke geest kalmeert. Het helpt je te ontspannen en weer in contact te komen met je authentieke zelf. Er ontstaat ruimte om een zaadje te planten van datgene wat jij wilt realiseren. Met het nieuwe jaar in zicht, is het een mooi moment om stil te staan bij wat je wilt achterlaten van het afgelopen jaar én wat je wilt gaan creëren in 2024. Je kunt dit alleen doen, of sámen tijdens de nieuwjaarsretraite van the power of time off op Land aan Zee.

Wat is er mooier dan op deze manier het nieuwe jaar te beginnen?

Het meest krachtige communicatiemiddel met jezelf (én met de mensen om je heen) is de stilte. De natuur helpt je te vertragen en te verstillen. Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk het is om je gedachten los te laten én om je intentie te plaatsen voor 2024, als je de tijd neemt om stil te gaan staan. Een intentie is het uitgangspunt van elke droom. Een intentie is een voornemen, een zaadje van datgene wat je wilt creëren. Net als echte zaden kunnen intenties groeien en bloeien. Deze dagen nemen we je mee op reis om je intentie voor het nieuwe jaar te planten in de verschillende lagen van je energie en bewustzijn.

De kracht van je intentie

Je intentie gaat je helpen moeilijke beslissingen te nemen en je inspireren voorwaarts te blijven bewegen, ook in uitdagende situaties. Het plaatsen van een intentie voor het nieuwe jaar geeft duidelijkheid over de waarden die belangrijk voor jou zijn en de leefstijl en de dromen die je wilt realiseren.

6 manieren om je intentie helder te krijgen

1 stilte – 2 de natuur – 3 schrijven – 4 meditatie – 5 voeding – 6  rustige vormen van Yoga (yin, nidra en restorative)

Praktisch

Dinsdag 2 januari 12.30 uur t/m de lunch op zaterdag 6 januari 2024.

Aantal gewenste deelnemers: 9-12 personen

Voor verdere informatie en aanmelding:  Klik hier
Voor vragen kun je direct contact opnemen met mailto:daniella@thepoweroftimeoff.com (06-341 298 20) of met ingrid@thepoweroftimeoff.com (06-510 978 05)

Begeleider

Begeleider : Ingrid Valks

‘Het is mijn visie dat we allemaal regelmatig TIME OFF zouden moeten plannen; elke dag 10 minuten, elke week een uur, elk jaar een week en elke zeven jaar een jaar.’ – Ingrid Valks, initiator the power of time off

 

 

Gegevens

Begin:
2 januari
Einde:
6 januari
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://thepoweroftimeoff.com

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland
nl_NLDutch