Laden evenementen

In dit Thema Retreat gaan we tegelijkertijd ook volop genieten van alles wat Land aan Zee te bieden heeft! 

DE LANDSCHAPSTUIN 

Samen met kunstenares Yvonne Knevels gaan we in de tuin een wilgenkunstwerk maken. Het wordt een biokoepel waar we met een groep van 10 mensen in kunnen zitten en staan! Dit is mogelijk gemaakt dankzij de giften die we op ons openingsfeest hebben ontvangen. Deze biokoepel zal ons altijd herinneren aan deze mooie en bijzondere dag en is een symbool van waar wij voor staan: zorgen voor de plek, in balans met jezelf, de anderen en de natuur. Ben je erbij?

HET ATELIER 

Ons atelier staat de hele retreat voor je open om met verf of andere materialen te stoeien. Wie weet ontdek je de kunstenaar in jezelf? En wie ook daar geen inspiratie vindt, kan zich toeleggen op maken van een dagboek.

DE WOONKAMER

Opgekruld op een van onze heerlijke banken, kun je samen bij de haard opwarmen met een kopje thee of warme chocolademelk. Neem je favoriete boek mee of kies er een uit onze bibliotheek.
 
DE BIBILIOTHEEK 

Wil je echt in stilte zitten? Dan kun je je altijd nestelen in onze bibliotheek. Voor je het weet verlies je de tijd uit het oog.

DE SAUNA
In onze smaakvol ingerichte saunaruimte kun je heerlijk ontspannen in een van de loungestoelen, met uitzicht op het prachtige winterlandschap rondom.

Het werken in de buitenlucht zullen we afwisselen met gezellige en rustige momenten aan de haard, yoga, de sauna en wie het wil kan een massage boeken bij onze masseuse. 

Zo kom je weer helemaal bij jezelf en in je lichaam en kun je je hoofd lekker laten rusten. Juist op die momenten dat je loslaat, komt er vaak nieuwe inspiratie. 

Op woensdagavond ben je van harte welkom bij de 5 ritmes-dansavond met Joyce de Rozario.

In ons rustgevende en mooie centrum heb je alles kunnen loslaten en hebben je creativiteit en creatieve fantasie nog eens vrij spel gekregen.

Na dit retreat ga je voldaan en in balans naar huis. Je zult je gekoesterd voelen door de warme bedding van Land aan Zee en de connectie met anderen.  

 

PROGRAMMA

8:00 u: ochtend yoga of meditatie / of een vroege wandeling naar de Oosterschelde 

9:00 u: ontbijt

10:00 u: wilgen kunstwerk bouwen

13:00 u lunch

14:30 u wilgen kunstwerk bouwen

17:30 u  zachte yoga of chillen

18:30 u diner

20:00 u samen de dag afsluiten bij de haard of in de sauna

 

PRAKTISCH

  • Van 7 januari (vanaf 16u) tem 11 januari (tot 14u) 2024.
  • Voor dit Thema Retreat betaal je 652 euro voor verblijf op een 1 pers.- kamer en 492 euro op een 2 pers.-kamer. Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief toeristenbelasting.
  • Je krijgt hiervoor je overnachtingen, volpension, lakens en handdoeken, gebruik van de sauna en het hele programma.
  • Is dit op dit moment te zwaar voor je beurs, vraag dan naar ons sociaal tarief.
  • Extra massages of coachingsessies zijn niet inbegrepen, evenals de toeristenbelasting die 5,32 euro bedraagt. 
nl_NLDutch