Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeverij van Land aan Zee!

30 november 20232 december 2023

 

Voor alle retreat leiders, trainers en coaches 

die Land aan Zee willen ervaren tegen een heel vriendelijk prijsje…

en voor alle gasten die ons al een tijdje volgen en willen leren kennen!

Boek snel je PROEVERIJ bij Land aan Zee…

 

 

Wil je op een fijne manier Land aan Zee leren kennen en volop kunnen genieten van de faciliteiten en de omgeving, dan is dit een buitenkansje. Voor een heel vriendelijk prijsje ben je bij ons te gast en kun je ontladen, verstillen en weer opladen.

Je komt aan op donderdag 30 november om 19u en na het inchecken kun je al meteen alles wat in je leeft in beweging brengen en de  stress van de dag van je af-swingen met een heerlijke 5 ritmes flow begeleid door Joyce. We dansen zonder speciale pasjes of choreografie, zonder spiegel en zonder schoenen. Deze vorm van dansen is geschikt én toegankelijk voor jong en oud. Of je nu fit bent of moe, gezond of ziek, pijn in je hoofd hebt of pijn in je hart… En na de dansavond een kop thee bij de haard.

Vrijdagochtend starten we de dag met mindfulness yoga. Na het ontbijt kan je alles doen waar jij zin in hebt en heb je alle ruimte om Land aan Zee en de omgeving te verkennen. Wandelen op het strand, langs de Schelde, of in Zierikzee, lezen, knutselen, naar de sauna … Op jouw tempo, alleen of met anderen. Onze gezellige woonkamer is een echte chill plek waar je met opgetrokken beentjes aan de haard je boek kan lezen of met anderen een fijne gesprek hebben.

Zaterdag zullen we een hele dag in stilte zijn. We maken ruimte voor wat we geoogst hebben in de afgelopen tijd. We blikken terug en maken de balans op, verdiepen en verfrissen onze mindfulness beoefening. Diverse meditaties helpen ons verder te versoepelen en verstillen. Halverwege de dag staat er een (h)eerlijke lunch voor ons klaar. Daarna volgt een stiltewandeling. Om vervolgens weer verder te vertragen, verstillen en niets moeten… Zo maken we een dag lang een heilzame pas op de plaats. Helemaal zen en voldaan vertrek je naar huis.

 

PROGRAMMA

Donderdag

19:00 check in

20:30 dancefulness

22:00 afsluiting

 Vrijdag

8:00 mindfulness yoga

9:00 ontbijt

10:00 vrije tijd

13:00 lunch

18:30 diner

20:00  bij de haard of in de sauna

Zaterdag

8:30 ontbijt

9:30 STILTE DAG

13:00 lunch

16:30 afsluiting

 

PRAKTISCH

  • Van 30/11/2023 19u (na avondmaal) tot 02/12/2023 (voor avondmaal)
  • Voor deze ‘Proeverij van Land aan Zee’ betaal je 280 euro op een 1 pers.- kamer en 185 euro op een 2 pers.-kamer. Deze prijzen zijn inclusief BTW. 
  • Je krijgt hiervoor 2 overnachtingen, volpension op vrijdag, ontbijt en lunch op zaterdag, lakens en handdoeken, gebruik van de sauna én het hele programma. Extra massages of coachingsessies zijn niet inbegrepen, evenals de toeristenbelasting die 5,32 euro bedraagt.
  • Is dit op dit moment te zwaar voor je beurs, vraag dan naar ons sociaal tarief!

De dancefulness en de stilte dag worden begeleid door:

JoYce de Rozario

Als dochter van een Indische vader en een Zeeuwse moeder reisde ik door het leven en over de wereld. Soms met vleugels, soms dansend, soms diep door de modder, maar altijd intens in contact met mensen, met bewegen en met de natuur. Na de academie voor lichamelijke opvoeding volgde een lange periode van reizen in het buitenland, diverse opleidingen en werkkringen, moederschap en het leven zelf als leerschool.  

Ruim twintig jaar geleden kwam ik al dansend in contact met mindfulness. Tijdens de opleidingen tot mindfulness- & compassietrainer kwamen mijn oosterse en westerse helft samen thuis.  

Mijn grote verlangen en passie om de kracht en potentie van mindfulness en heartfulness door te geven, komt voort uit deze ervaring. Sindsdien begeleid ik mensen -individueel en in groepsverband- op enthousiaste en heldere wijze. En waar kan dit mooier dan bij ‘Land aan Zee’? 

Gegevens

Begin:
30 november 2023
Einde:
2 december 2023
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
Telefoon
+31 111852348
E-mail
admin@landaanzee.org
nl_NLDutch