Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ea Spirit Lomi Lomi Burgh-Haamstede

4 november 20238 november 2023

Kumu Kawika Foster uit Hawaii komt naar Land aan Zee.

Unieke kans om te leren van Kanaka Maoli (oorspronkelijke inheemse bewoners van Hawaii)

Ontdek de diepgaande wijsheid van de oorspronkelijke inheemse bewoners van Hawaii, tijdens onze exclusieve Lomi Lomi/Ho’oponopono/hula retreat van 4 tm 8 november. Dit is een unieke kans om te leren van de rijke tradities en ceremonies die ons openstellen voor een liefdevol veld van kennis en verbinding.

Dit retreat vindt plaats bij ons in Land aan Zee.
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar: reserveer snel jouw plek!

Je kunt rechtstreeks boeken via deze Link

Kumu Kawika Foster, een erfgenaam van een lineage van 51 generaties Kumu en Kahuna. Hij  zal o.a zijn unieke Lomi Lomi kennis met ons delen. Het belooft een buitengewoon rijk programma te worden, waarbij we vijf volle dagen ondergedompeld worden in de Hawaiiaanse tradities, rituelen, lessen en ceremonies, waaronder Ho’oponopono en Hula. Dit is een kans die je niet wilt missen!

Deze retreat genaamd Ea Spirit Lomi Lomi biedt de essentie van de Hawaïaanse helende aanraking om de authentieke spirit van het traditionele Hawaïaanse lichaamswerk te (her)ontdekken.

De training is grotendeels vernieuwd en zullen jouw basis in Hawaïaanse spiritualiteit cultuur en helingswerk neerleggen of verbreden.

Dit retreat is geschikt voor zowel ervaren beoefenaars als nieuwkomers. De voertaal is Engels. Tijdens de retreat verdiep je jouw relatie met verschillende fundamentele concepten en begrippen.

  • Ike- Knowledge
  • Ikaika- Strength
  • Akamai- Intelligence
  • Maupopopono- Understanding
  • Ike Papalua- Foresight / Sight Beyond Sight
  • Uhane- Spirit
  • Maluhia- Peace
  • Pilina-Relationship
  • Ho’okipa- Hospitality- Being of Service

We zullen naast de culturele waarden achter de Hawaïaanse Lomi Lomi, natuurlijk ook de diepgaande en zachte technieken leren van het Hawaiiaanse lichaamswerk.Je leert naast de basis ook de onderlichaamtechnieken en kruistechnieken. Ook maak je kennis met bot-, gewrichtswerk en drukvaardigheden die eeuwenlang zijn doorgegeven door de voorouders.

Naast het leren van de technieken zullen we ook deelnemen aan ceremonieën en protocollen, zoals Kukakuka (Talk Stories), Hula (gebed in de vorm van dans), een traditionele groeps Ho’oponopono-sessie en een zegeningsceremonie

Als je geïnteresseerd bent en je hebt vragen naar de organisator stuur dan een persoonlijk bericht info@wowricardo.com en Ricardo stuurt je graag meer informatie. Mis deze buitengewone kans niet om te leren van een ware meester uit Hawaï!

 

Gegevens

Begin:
4 november 2023
Einde:
8 november 2023
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Wow Ricardo
nl_NLDutch