Laden evenementen

« Alle evenementen

Gastprogramma: Yoga Dag-Retreat “Verbinding”

13 juli , 10:00 am5:00 pm

Verbinding, dat zijn we soms kwijt. De verbinding met onszelf en verbinding met onze naasten. Ik geloof dat we veel dieper kunnen voelen en liefhebben dan we vandaag de dag doen. Ben jij klaar om (weer) een sterke verbinding te voelen met jezelf? Klaar om relaties te hebben waarin je bent wie je wilt zijn en durft te zeggen wat je voelt?

Tijdens deze dag zullen we yoga doen, ademhalingsoefeningen, schrijfopdrachten, vrij bewegen, delen en mediteren. Daarnaast zullen we genieten van een heerlijke, gezonde lunch en het gezeldschap van iedereen die meedoet, allemaal opzoek naar hetzelfde: verbinding.

Praktisch
Datum:  13 juli 2024 
Tijd:        10:00 – 17:00
Kosten:  €150,00

Schrijf je hier in.

Annelies Verhagen

Annelies is yogadocente en coach. Ze staat bekent om haar holistische yogalessen en workshops, waarin ze je op een ontspannen manier diep in jezelf laat zakken. Tijdens de workshops brengt ze het nodige van je onderbewuste naar je bewuste d.m.v. een goede balans tussen schrijfopdrachten, yoga, ademhaling en meditatie. Annelies weet een vonkje te creëren die na dagen op kan bloeien tot een mooie vlam van licht en verandering.

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
10:00 am — 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://yogannelies.com/mini-retreat-verbinding/

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Annelies Verhagen
nl_NLDutch