Laden evenementen

« Alle evenementen

Gastprogramma: Terug in je Kracht retreat

15 november17 november

Een retraite voor vrouwen die los willen laten wat hun niet meer dient en terug in hun kracht willen komen.

Een retraite voor vrouwen die los willen laten wat hun niet meer dient en terug in hun kracht willen komen.

In ons drukke dagelijks leven is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te maken. We rennen van de ene taak naar de andere, met weinig ruimte om even stil te staan en te luisteren naar onze eigen behoeften. Het “Terug in Je Kracht” retreat biedt vrouwen een unieke kans om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse sleur en weer verbinding te maken met zichzelf.

Dit is een retraite voor en door vrouwen. Een weekend waar alles van jou er helemaal mag zijn en contact maken met de delen die verstopt zitten. We gaan naar binnen keren om verbinding te maken met die kracht in jou. We gaan contact leggen met jouw eigen innerlijke wijsheid.

Wat kun je verwachten?
♥ Hart openen: In een veilige setting mag je je hart openen en je openstellen voor de liefde en compassie voor jezelf. Dit doen we door een cacao ceremonie en vrouwencirkel.
♥ Loslaten: Laat de last van verwachtingen en verplichtingen van je afvallen. Tijdens dit weekend ga je loslaten wat je niet langer dient, waardoor ruimte ontstaat voor groei en vernieuwing. Dit doen we onder andere door een Kundalini activatie.
♥ Thuiskomen bij jezelf: Het is tijd om jezelf te vinden, om te begrijpen wie je werkelijk bent en wat je diep van binnen verlangt. Dit is jouw reis naar zelfontdekking en zelfliefde. Dit doen we door middel van yoga, een stiltewandeling en meditatie.
♥ Rust en ontspanning: Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en omarm de serene omgeving van onze retraite. We bieden rustige meditatiesessies, yoga, en momenten van stilte om je geest en lichaam te kalmeren. Er is een sauna en prachtige natuur in de omgeving.
♥ Terug in je Kracht: Je zult ontdekken hoe sterk en veerkrachtig je bent. Deze retraite zal je ondersteunen bij het herontdekken van je innerlijke kracht en zelfvertrouwen waardoor je vol in je eigen kracht naar huis gaat!

Praktisch
Datum: 15 t/m 17 november 2024

Kosten:
De liefdevolle investering in jezelf is:
Twee-persoonskamers early-bird:  € 499,-
Twee-persoonskamer normaal:      € 555,-
Eén-persoonskamer:                      € 599,-

Wie zijn wij?

Wij zijn Debbie en Esmée. Wij kennen elkaar al ons hele leven en hebben beide een pad bewandeld van vallen en opstaan. Dat pad heeft ons zo dichtbij ons zelf gebracht, waardoor wij volledig in onze kracht staan en vanuit onze passies willen wij dit doorgeven aan andere vrouwen. Wij organiseren regelmatig retreats om vrouwen terug te laten komen in hun kracht.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Dat kan via deze link.

Gegevens

Begin:
15 november
Einde:
17 november
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://jezelfop1.nl/retraite/

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland
nl_NLDutch