Laden evenementen

« Alle evenementen

Gastprogramma: Human Design & Transformatie

8 augustus12 augustus

Human Design & Transformatie

Dit retreat bied je een rustige en serene omgeving waar je gedurende 5 dagen jou unieke en authentieke blauwdruk leert kennen! Joyce Scheijen (mindset -en- businesscoach) en Marianne Grooten (holistisch coach en therapeute) nemen jou mee op reis naar jou authentieke ware ‘zijn’.

Via jou persoonlijke Human Design krijg je inzicht in je natuurlijke krachten, talenten maar ook valkuilen. Het spiegelt je wie je als onbeschreven blad bent en daarmee ook waar je nu staat. Je Human design geeft je inzicht in je purpose; je levensmissie en het daarbij horend profiel. Op basis van je exacte geboortetijd, geboorteplaats en datum krijg je een compleet boekwerk over jezelf in handen. Joyce en Marianne gaan jou laten zien hoe je deze kennis en inzichten zowel persoonlijk als ook relationeel en zakelijk voor je kunt laten werken. Het retreat bied een goede balans tussen enerzijds theorie over je Design en anderzijds lichaamswerk, waardoor je ook daadwerkelijk gaat voelen waar je staat en wat er nog tussen jou en je zielsopdracht/ verlangen instaat.

Dit retreat is voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn eigen persoonlijkheid, gedrag, levenspad en energie. Op zoek is naar antwoorden en inzichten. Vastloopt in terugkerende patronen. Moeite heeft om bij zijn/ haar ware gevoel te komen. Zich richtingloos voelt. Zich afvraagt waarom hij/zij hier op aarde is? Voelt dat het tijd wordt om een nieuwe weg in te slaan met zichzelf. Twijfelt of het leven/ de situatie zoals die nu is, wel echt het gene is wat bij jou past en hoort? Op zoek is naar zijn/ haar ware potentieel. Staan hier nu zaken tussen waarvan jij denkt: ”JA! dat herken ik!” Dan is dit retreat zeer zeker iets voor jou!

Retreat programma

Het programma bestaat uit een compleet handboek van jou eigen unieke blauwdruk. Een uitgebreide uitleg over Human Design. Inzicht in jou persoonlijke chart, kwaliteiten en valkuilen. Inzicht in je profiel en zielsmissie. Diverse lichaamsgerichte sessies. Coaching en energiewerk. Uiteraard horen er bij dit retreat ook momenten in rust en stilte voor jezelf. Deze tijd kun je naar eigen behoefte invullen. Daarbij kun je gebruik maken van de sauna of bijvoorbeeld een van de mooie wandelroutes in de richting van de duinen en het strand lopen.

Het verblijf is een prachtig gerestaureerde boerderij met diverse gemeenschappelijke ruimtes. Je slaapt in een eenvoudige eenpersoonskamer met badkamer. Het ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om dit mooie retreat samen met je partner, vriendin, moeder, vader, dochter of zoon te ervaren, dan behoort het boeken van een tweepersoonskamer ook tot de mogelijkheden.

Praktisch

Start:   Donderdag 8 augustus; incheck vanaf 11.00 uur
Einde: Maandag 12 augustus; 12.00 uur

Prijs:    € 1.497,-

Meer informatie en aanmelden, zie hier.

Ik ben Marianne Grooten.

Dankjewel alvast voor je interesse in het retreat. Ik werk al meer dan 15 jaar als coach en lichaamsgericht therapeut binnen mijn eigen praktijk genaamd Bodhi te Valkenburg.

Door de jaren heen heb ik een eigen holistisch programma ontwikkeld waarbij ik vertrekkende vanuit jou hulpvraag, het mentale, fysieke, emotionele en energetische lichaam meeneem in een transformatie proces dat zich chronologisch opbouwt door de dagen heen. In een kleine veilige en liefdevolle setting ga ik samen met jou kijken wat er nodig is en mag gebeuren om weer terug in een diepe verbinding en een mooie balans te komen met jezelf. Verder werk ik ook als masseuse en geef ik energetische healingen.

 

Het is mijn levensmissie en passie om het licht in de ander te doen aansteken en laten stralen. Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te mogen verwelkomen en leren kennen!

 

Joyce Scheijen is een professionele coach en mentor die zich richt op het begeleiden van ambitieuze ondernemers bij het realiseren van hun persoonlijke en professionele doelen. Ze biedt individuele 1-op-1 coaching, workshops en trainingen aan die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Haar benadering is empowerment-gedreven, waarbij ze haar klanten helpt om hun volledige potentieel te benutten en hun innerlijke kracht te ontdekken.
Joyce biedt haar diensten zowel online als offline aan, zodat klanten kunnen kiezen wat het beste bij hen past. Of het nu gaat om face-to-face sessies in haar kantoor in Zuid-Limburg of online. Joyce staat klaar om hen te ondersteunen om hun eigen pad te volgen naar succes.
Door middel van diepgaande gesprekken, strategische planning en praktische tools, ondersteunt ze voornamelijk vrouwen bij het creëren van een leven en een business die in lijn zijn met hun waarden.

Met als uiteindelijk doel persoonlijke en professionele groei in een leven dat voldoening geeft.

Gegevens

Begin:
8 augustus
Einde:
12 augustus
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.praktijkbodhi.nl/human-design-transformatie-retreat/

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland
nl_NLDutch