Laden evenementen

« Alle evenementen

Gastprogramma: Connect & Expand

14 maart 202516 maart 2025

Dompel jezelf onder in een oase van sereniteit en self-discovery, waar body, mind en spirit harmoniëren om je volledige potentieel te onthullen. Wij zijn hier om je te begeleiden op een reis van zelfontdekking en empowerment.

Het is jouw moment om opnieuw in contact te komen met je innerlijke kracht en motivatie, en om een diepe verbinding te smeden met je authentieke zelf. Kom tot rust, vind je evenwicht en laat je stralen tijdens onze unieke retraite.

Tijdens dit programma ervaar je de kracht van ademwerk en yoga, en krijg je inzicht in de werking van je zenuwstelsel. In de “Cold Exposure” workshop ontdek je de verrassend ontspannende (ja, echt waar!) en heilzame impact van koude op je lichaam.

Praktisch 

€ 580- in een tweepersoonskamer
€ 690,- in een éénpersoonskamer

Heb je geen roommate en wil je toch een dubbele kamer boeken? Dat kan! We zoeken dan voor jou iemand van hetzelfde geslacht om de kamer te delen.

Prijzen zijn inclusief:
– alle adem- en yoga sessies
– workshop cold exposure – inclusief begeleide dip in de zwemvijver
– gebruik van sauna (3u)
– vegetarische maaltijden (2x lunch, 2x avondeten), cacao, water & koffie/thee
– microdosing indien je dit wenst
– 2 overnachtingen

 Divers
– Alle maaltijden zijn vegetarisch, bij eventuele allergieën vermeld dit duidelijk bij inschrijving. Er zal geen alcohol geschonken worden tijdens het weekend.
– We serveren bewust geen ontbijt, maar er zullen nootjes en fruit zijn als tussendoortje.
– Breng zelf jouw yogamat mee. Mocht je geen yogamat hebben, kun je een mat uitlenen. Meditatiekussens zijn ook aanwezig.
– De kamers dienen op zondagochtend opgeruimd, gepoetst en klaar gemaakt te worden voor de volgende groep.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar: www.connectedspace.be

Trainers

IIk ben Marissa. Ik word vaak als zacht, rustig en empathisch omschreven en dat klopt zeker. Ik ben ook een twijfelaar en perfectionist, waardoor tekstjes schrijven zoals deze niet evident is- maar dat is ok.

Mijn missie in mijn werk als yogadocent, breathworkcoach en psycholoog is mensen doen vertrouwen op wie ze zijn zodat ze voelen en ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn: “ik ben ik en dat is genoeg”.

Ik ben Nina. Je zou me een zachte doorzetter kunnen noemen en gepassioneerd bezig.

Yoga en breathwork zijn mijn dagelijkse begeleiders, een manier om gezonder en bewuster te leven, om meer bewust met gedachten, emoties en spanningen om te gaan, om te blijven groeien.Yogalessen geven en mensen ondersteunen met breathwork, vanuit mijn passie en zachtheid is mijn missie.

Gegevens

Begin:
14 maart 2025
Einde:
16 maart 2025
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.connectedspace.be/retreats/connect-expand

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland
nl_NLDutch