Laden evenementen

In een meditatieve zangcirkel  ga je op reis naar je eigen stem en naar de stem van de ander. Dit is een intieme reis, rechtstreeks naar je Kern en je Spirit, voorbij alle woorden. In deze gezamenlijke zangcirkel, kunnen we ons diep verbinden met onszelf en met elkaar.

Praktisch:
2 mei

Tijd:  19.30 – 21.00 uur
Prijs: €17,50 per persoon

Aanmelden gaat via de website van de Tantrische weg: Klik hier

Eleonora Bot

“Tantra is voor mij als tangodansen: ik stem me af op mijn eigen lijf, mijn eigen basis en van daaruit ga ik in contact met mijn danspartner, waarbij ik voel, afstem, volg, meebeweeg, speel en me laat smelten in de omarming en in de muziek. Dit vraagt overgave, aanwezigheid en verbinding.

De Tantrische Weg is eenzelfde dans. Tantra betekent voor mij léven, waarbij ik mijn gevoelens en ervaringen helemaal toe laat en daarin verschijn aan mijn geliefde. Met La Fuente del Amor wil ik een plek bieden waar geliefden elkaar weer kunnen zien, aanraken en elkaars taal spreken, daar waar het écht is.

Peter Schoutens

“Ik heb 40 jaar ervaring in de begeleiding van groepen en individuen op hun weg naar bewustwording.

De Tantrische Weg vraagt van mij om steeds weer opnieuw met mijn zintuigen open in het leven te staan. Tantra betekent voor mij “Leven in Aanwezigheid”. Als ik tango dans wil ik mijn lichaam in de muziek voelen, als ik zing wil ik de betekenis van de mantra voelen, als ik mijn geliefde omhels wil ik haar hart voelen. En dus mijn eigen hart.

nl_NLDutch