Laden evenementen

Vier dagen lang opladen en terugveren voor iedereen! Tijdens dit Land aan Zee retreat geniet je van “freedom within the frame”: een helder en gezond dagritme, heerlijk vegan of vegetarisch eten, kans op mooie gesprekken en ontmoetingen tijdens de maaltijden en elke dag minstens twee sportieve of meditatieve activiteiten. Daarnaast beschik je over veel vrije tijd om te genieten van de omgeving en de faciliteiten

Hoe gaat het retreat eruit zien? 

We zullen gezamenlijk als groep de dag beginnen en afsluiten met een korte activiteit. Daarnaast organiseren we dagelijks twee ‘open space’ sessies. Een open space sessie is een sessie waarin niks moet maar van alles kan ontstaan, waarin we elkaar kunnen inspireren rondom het algemene thema veerkracht. Dat is een ruim thema, waarbinnen alles mogelijk is. Je kunt iemand ontmoeten voor een gesprek over iets wat jou ter harte gaat, je geeft kennis door, je stelt een vraag, je volgt samen een yogales, je vraagt een voetmassage, of je fietst met een clubje een eindje om en neemt een plons in de zee, of je deelt een belangrijke ervaring. Of je doet….: helemaal niks, aan de rand van de zwemvijver. Want misschien is dat precies wat jij moet doen in het kader van veerkracht! 

Op de vrije momenten kun je landen, jezelf opladen, genieten.  Het centrum is een prachtige plek waarin dit vanzelf al gebeurt. Je kunt gebruikmaken van een bibliotheek, meditatieruimte, een sauna, massageruimte, zwemvijver, en we hebben de zee, het strand en de duinen tot onze beschikking. Huur een fiets, verken Zierikzee, of lig simpelweg buiten op het gras te niksen. Wat je maar fijn vindt.

 

  1. Je kunt deze week zelf resetten, energie opdoen, opladen en ervaringen delen. Je leert verschillende van de hierboven genoemde ontstress- en veerkrachttechnieken. Het helpt je ook om dit emotionele uitdagende ondersteuning van anderen goed te blijven doen.
  2. Daarnaast inspireer je elkaar met beproefde en praktische technieken om meer veerkracht te genereren.

 

Praktisch 

Van 24 september 2023  tot 27 september 2023

Wees er snel bij als je je hierdoor aangesproken bent! 

  • Aankomst vanaf 18u op 24 sept, vertrek na de lunch op 27 sept
  • 369 euro (overnachting in een tweepersoonskamer) of  489 euro (overnachting in een één- persoonskamer). 
  • Inclusief zijn alle maaltijden, bed- en badlinnen,  de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga, natuur, bewegen, meditatie, community)  en de begeleiding van Yvonne en Joost

Begeleiders

Yvonne van Iersel

Ik ben al heel m’n werkleven lang trainer en wil niks anders. Binnen mijn bedrijf StressloosWerken ondersteun ik professionals die hardnekkige stressklachten hebben met mindfulnesstechnieken (stresslooswerken.nl). Ik woon in Houten (NL) met mijn partner Piet, samen hebben we een volwassen zoon Janick. Ik hou van meditatie, (tango)dansen, zingen, samen lachen en leuke projecten met elkaar ondernemen. Ik wil bijdragen aan sociale gelijkheid, duurzaamheid en vrede.

Joost van Iersel

Als docent op een sociale academie en vanuit mijn begeleidingsbedrijf ben ik gericht op het ondersteunen van mogelijkheden van mensen. Ik kijk meer naar wat er nog kan dan wat er fout is of hoe dit veroorzaakt is.  Dat geldt voor allerlei uitdagingen waarvoor ik hen gesteld zie. Of het nu bij een verlieservaring is, de te grote werkdruk, het verwerven van een nieuw beroep of welke vraag dan ook die naar voren komt. Het is een eer om mensen nabij te mogen zijn.
Ik woon in Den Bosch (NL) met Jacobien, heb twee volwassen zonen en een kleinkind. Ik hou van bewegen en in de natuur zijn. Van betekenisvolle interactie met anderen word ik gelukkig.
info@joostvaniersel.nl

nl_NLDutch