Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema Retreat — Mindful drawing at sea: Welke tekening wacht in jou?

5 oktober 20238 oktober 2023

Prikkelt het witte blad jou soms ook?

Heb je zin om eens ongeremd met tekenmateriaal te experimenteren? Nieuwe dingen uit te proberen? En je te laten verrassen door wat er onder je pen of penseel ontstaat, gewoon uit jezelf? Wil je ontdekken hoe mindfulness je creativiteit kan doen stromen en creatieve remmen  kan opheffen?

Aarzel dan niet om je in te schrijven op deze creatieve workshop aan zee. We gaan op ontdekking met allerlei schilder- en tekenmateriaal.  We creëren volgens de principes van mindfulness: in het nu, dicht bij onszelf, zonder verwachting, in tune met onze intuïtie.  Zowel ervaren creatievelingen als absolute beginners krijgen de kans om patronen te doorbreken en nieuwe terreinen te verkennen.  In zichzelf en in hun creatie. In een kleine groep duiken we spelenderwijs in het creatieve proces met inkt en verf. Je krijgt allerhande tips en evenveel vrijheid om er je eigen ding mee te doen. Het proces is zeker zo belangrijk als het resultaat.

Praktisch

Van 5/10/2023 (vanaf 18u) tot 8/10/2023 (na de lunch)

Deelname prijs?  

489 euro (éénpersoonskamer) – 369 euro (bed op tweepersoonskamer)

Maximum 12 deelnemers, wees er snel bij als je er bij wilt zijn. 

Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op vaste momenten), alle workshopmateriaal en het programma.

De creatieve workshops (3u per dag) worden je aangeboden door Kristin en Katrien als “Vrienden van Land aan Zee”.  

Kristin Verellen en Katrien Van Steen 

Twee boezemvriendinnen die sinds hun kindertijd graag creëren en tekenen, alleen en samen.  Ze bewandelen hun eigen creatieve professionele pad.  Katrien als grafisch ontwerper, website designer en kunstenares.  Kristin als psychotherapeut – familieopsteller –  organisatiecoach én als dichter – kunstenares.   Beiden vinden al sinds jaren een voedende grond voor hun manier van in de wereld zijn via introspectie, yoga, mindfulness en spiritualitet.  Ze bezegelen hun vriendschap  op heel regelmatige basis, met uitdagende bergtochten, intense genietmomenten, en  …  met het gezamenlijk aanbieden van expo’s van hun creatie en inspirerende creatieve workshops voor andere ontdekkingsreizigers.  Welkom!

Een glimp van de creatie van Katrien Van Steen vind je op haar Instagram Katrienvansteenart insta.  Van de creatie van Kristin Verellen krijg je een voorsmaakje in haar boek ‘Meer dan ik’ uitgegeven bij Lannoo met haar gedichten en inkttekeningen.

Gegevens

Begin:
5 oktober 2023
Einde:
8 oktober 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
Telefoon
+31 111852348
E-mail
admin@landaanzee.org
nl_NLDutch