Laden evenementen

« Alle evenementen

Thema Retreat – Lentekriebels en scheppingskracht

3 maart6 maart

Het licht wordt stralender, de dagen worden langer. De belofte van de lente dient zich aan. Voorjaarsbloemen steken hun kopje boven de kale grond en ook wij krijgen meer en meer energie. Wat komt er bij jou tevoorschijn waar je zo lang naar hebt verlangd? Misschien worden nieuwe wegen zichtbaar aan de horzion?  

  • Tijdens dit retreat oefenen we elke dag een krachtige een Qi gong reeks, de Vital Energy Practice. Dit is een serie van 7 bewegingen die elk een aantal maal worden herhaald. Aandacht, adem en beweging smelten samen en de beschikbare vitale levensenergie (Qi) kan zo vrij en gelijkmatig door het lichaam stromen. Lichaam en geest komen in balans. Een uitstekende start om bij thuiskomst de 100 dagen challenge te starten!  
  • Onze schrijfoefeningen en de “SoulCollage®” helpen je om uit de logica van je hoofd te komen tot andere lagen in jezelf. De SoulCollage® zal begeleid worden door Aeryn Jolanda van het Hoge. Wat is SoulCollage®? SoulCollage® is een creatieve, verrassende en speelse manier om een ontdekkingsreis te maken van jouw ziel vanuit een viertal dimensies: de psychische, de sociale, de energetische en de archetypische dimensie. Je ontdekt hiermee de kunstenaar in jezelf. Je kiest vanuit je intuïtie en fantasie afbeeldingen die je raken of juist die je uit de weg gaat. Je knipt en/of scheurt de afbeeldingen en plakt ze op een kaart en zo verzamel je de verschillende innerlijke delen van je Zelf, bewust of onbewust, zodat ze kunnen transformeren naar een vrije(re) ziel. Gedurende dit proces ben je opmerkzaam wat het met je doet. Je maakt een reis in jouw binnenwereld in relatie met de buitenwereld en onderzoekt wat je uitdaagt en inspireert. Iedere kaart is uniek en authentiek en raakt de essentie.

Aeryn Jolanda van het Hoge

Dit alles kan dan weer wat bezinken en verder rijpen tijdens een rustige middagwandeling of -fietstocht. Het avondprogramma kan gaan van sauna tot yoga, meditatie of voor wie wil, nog een herhaling van onze QI gong reeks, zodat zodat je je de serie echt eigen maakt.  

Opzet programma:

 8.00 u – We starten de dag met een diep inwerkende Vital Energy Practice
 9.00 u – Ontbijt 
10.00 u – Schrijfoefeningen of “SoulCollage®” (met Aeryn Jolanda van het Hoge) 
13.00 u – Lunch
14.00 u – Stilte wandeling of -fietstocht en verkenning van het ontluikende bos
18.30 u – Diner
20.00 u – Wisselend avondprogramma

Op vaste momenten is er de mogelijkheid om in de sauna te gaan. Ook kun je op aanvraag een massage boeken bij een van onze gediplomeerde massagetherapeuten.

Praktisch:
Van 3 maart 14u tot  6 maart 17u

Prijs:
€ 465,- voor overnachting op een éénpersoonskamer
€ 345,- voor een bed op een tweepersoonskamer

Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, BTW, programma, gebruik sauna
Exclusief toeristenbelasting, privé sessies, huur fietsen 

Gegevens

Begin:
3 maart
Einde:
6 maart
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
Telefoon
+31 111852348
E-mail
admin@landaanzee.org
nl_NLDutch