Wie zijn we?

OVER ONS

Even voorstellen

Land aan Zee is een onafhankelijke stichting gelegen in Zeeland. Het nieuwe non-profit retreat center in Burgh Haamstede is een initiatief van Liselotte Baeijaert en Michiel Deturck.

Deze prachtige plek vind je in het landelijke buitengebied van Burgh-Haamstede, vlakbij de uitgestrekte stranden van Zeeland. Wij bieden je een bedding om te vertragen, te verdiepen en te verstillen: een herbronmoment, weg van de vele prikkels. Dankzij de verbinding met jezelf, de anderen en de omgeving krijg je nieuwe inspiratie voor je leven.

We zijn een non-profitorganisatie ter bevordering van een warme, veerkrachtige en gezonde samenleving. Dit doen we door de organisatie van eigen retreats waarbij mensen samen leven, leren en ontspannen. En we verhuren onze plek ook aan wie zelf een activiteit wil organiseren die past binnen de missie van Land aan Zee.

De inkomsten worden terug geïnvesteerd in de stichting om zoveel mogelijk impact te kunnen genereren en om zoveel mogelijk mensen de kans te geven bij Land aan Zee te verblijven.

Wil jij meebouwen aan
Land aan Zee?

We zijn op zoek naar de juiste mensen om dit project tot een succes te maken.

Liselotte Baeijaert

Oprichter 

“Samen met bevlogen mensen die ook willen gaan voor een warme en veerkrachtige samenleving, zal Land aan Zee een succes worden. Daarom onderzoek ik graag of en hoe we kunnen samenwerken!”

GEÏNTERESSEERD?

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd naar hoe ons project iets voor jou kan betekenen?
Of hoe jij iets voor ons kunt betekenen? 

Samen bouwen we hier iets bijzonders en daarvoor willen we graag kennismaken met buren, gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers, stagairs en zoveel meer.

WAAROM DOEN WE DIT ?

Onze missie

Het is onze missie om samen een respectvolle, inspirerende en warme samenleving te creëren. Zo willen we bijdragen tot wat essentieel is in het leven: 

  1. Aandacht voor jezelf en voor wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn 
  2. Aandacht en respect voor elkaar, voor verbinding en community
  3. Aandacht voor de natuur en de plek waarop we leven.
"Rusten is geen tijdsverlies, het is een investering in je well-being"
"Ontspannen is geen teken van luiheid: het is een bron van energie"
"Pauzes zijn geen afleidingen. Ze bieden een kans om de aandacht opnieuw te focussen "
"Spel is geen zinloze activiteit. Het is een pad naar verbinding en creativiteit."

GALERIJ

Land aan Zee

GEINTERESSEERD?

Contacteer ons

Ben je benieuwd naar hoe ons project iets voor jou kan betekenen? Of wil je zelf iets bijdragen? Neem zeker contact op. We willen graag kennismaken met gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers en andere geïnteresseerden.

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch