Wat doen we?

WAT DOEN WE

Voor iedereen iets

We organiseren weken rond specifieke thema’s of voor bepaalde doelgroepen. Je bent ook welkom om gewoon tot rust te komen en te ontspannen, zonder dat je het volledige programma volgt. 

We bieden bij Land aan Zee de juiste bedding om je  veerkracht en wendbaarheid te versterken. Het is dé uitdaging van de 21ste eeuw.

 

We helpen je vertragen, bezinnen en ‘ontprikkelen’ zodat je terug tot je kern kunt komen en met afstand kunt kijken naar hoe je bezig bent en wat je anders wil.

Uiteindelijk ben jij degene die de reset-knop moet indrukken om terug tot jezelf te komen. Neem je tijd.

Veranderingen krijgen makkelijker de kans om je leven een nieuwe wending te geven als ze verankerd zijn in duurzaamheid.

Samen aftellen tot september 2023

We kijken er naar uit om onze eerste gasten welkom te heten in september 2023.

Maar ondertussen zitten we niet stil! Graag maken we kennis met iedereen die wil meehelpen om van dit project een succes te maken.

Concreet zijn we op zoek naar partners, medewerkers en vrijwilligers. Iets voor jou?

Hoe zal een typische 'Land aan Zee' week eruit zien?

De weken hebben een vaste structuur, zoals in een klooster.  Een eenvoudig en herkenbare dagindeling met groepsmomenten en individuele momenten. Dit bevordert het gevoel van rust en veiligheid. Jij doet wat goed voelt voor jou. 

De themaweken zijn aangepast aan de noden en de dynamiek van de groep. Maar altijd staat genieten centraal: je goed voelen is de basisvoorwaarde om terug in flow te geraken.

De activiteiten behouden altijd een gezonde mix tussen binnen en buiten.

Tijdens de Land aan Zee-week kun je lange wandelingen en fietstochten maken, yogasessies en meditatie volgen of deelnemen aan gesprekscirkels. Je zal uitgenodigd worden om wat mee te helpen. Op andere momenten kun je je terugtrekken met een goed boek in onze stille bibliotheek of zweten in de sauna na een duik in de zee of onze zwemvijver. Heb je nood aan persoonlijke coaching of een relaxerende massage? Laat het ons weten!

Vorige slide
Volgende slide

GEINTERESSEERD?

Contacteer ons

Ben je benieuwd naar hoe ons project iets voor jou kan betekenen? Of wil je zelf iets bijdragen? Neem zeker contact op. We willen graag kennismaken met gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers en andere geïnteresseerden.

BLOG

Nieuws over Land Aan Zee

nl_NLDutch

Ik wil meer informatie