Onze plek

Een unieke stilteplek in Zeeland

Je vindt Land aan Zee in het stille buitengebied van Burgh-Haamstede (NL), vlakbij de Oosterschelde en op een boogscheut van de eindeloze stranden van Schouwen Duiveland. 

De hele omgeving bruist van het leven: je hoort de uilen roepen, ziet de ganzen in grote groepen overtrekken, de wind door het duingras spelen en de zwaluwen kwetterend langs het huis scheren. De eindeloze vergezichten doen je dromen. En verder is het hier stil… ’s Nachts zul je versteld staan van de sterrenhemel en de goed bewaarde duisternis op het eiland.

Een prachtige omgeving

Er zijn in de buurt ook gezellige badplaatsjes, eindeloze stranden, kleine dorpjes met winkeltjes, marktjes, restaurants en andere voorzieningen.  

Op loopafstand ligt het haventje van Burghsluis. Je kunt hier een frisse duik nemen in de Oosterschelde of uren staren naar het spel van vogels, wind, wolken, golven en opwaaiend zand. Voor je het weet komt er een rust over je, voel je je aarden en naar binnen keren.  

In Westenschouwen, op amper 4 km van hier, vind je de bekende domaniale bossen die overlopen in de duinen en tenslotte op het strand. Je kunt overal lekker fietsen en gezellige badplaatsjes bezoeken, wandelen langs het strand, of pittoreske dorpjes bezoeken met marktjes, restaurants en andere voorzieningen.

Een verbindende plek

De zeldzame stilte nodigt uit tot een diepere verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur. 

Een klassieke Zeeuwse landbouwschuur, gelegen naast boerderij ‘Mon Plaisir’ werd in 2022 met zorg gerestaureerd. De nieuwe aanpalende schuren ademen dezelfde rust en authenticiteit uit. Grote ramen laten je toe de eindeloze vergezichten tot je ziel te laten doordringen. Een openheid die je meeneemt als je naar jezelf kijkt en als je met andere gasten praat.

Vorige slide
Volgende slide

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

Barbara Doeleman-van Veldhoven, Oprichter en directeur BFC Compassionate Care & Mindful Medicine,  Partner/vriend Land aan Zee. Leven …  wat is er mooier, pijnlijker, sprankelender…
nl_NLDutch