Mensen

HET TEAM

De schouders onder
Land aan Zee

Land aan Zee is een initiatief van Liselotte Baeijaert en Michiel Deturck. Zij creëerden met deze non-profitorganisatie een prachtige plek om mooie dingen te laten gebeuren ter bevordering van een warme, veerkrachtige en gezonde samenleving. Hoewel de plek een klein paradijs is, draait alles bij Land aan Zee in de eerste plaats om mensen.

Niets van dit moois zou namelijk mogelijk zijn zonder dit fantastische team van bevlogen mensen die willen gaan voor een warme en veerkrachtige samenleving.

Liselotte

Oprichter 

Liselotte en haar man Michiel zijn de drijvende kracht achter Land aan Zee. Samen maken ze een droom waar en willen ze een mooie plek creëren waar mensen samen komen met de intentie om de balans te herstellen in hun persoonlijke leven, in de bredere maatschappij en in relatie met de natuur. 

Karen

Beheerder

Na 10 jaar bij een groot retraitecentrum in het midden van Nederland te hebben gewerkt, is Karen de afgelopen tijd als officemanager/personal manager werkzaam geweest bij organisaties die zich bezighouden met bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met haar achtergrond als lichaamsgerichte coach en holistische massagetherapeut komen haar expertise en persoonlijke passie samen bij Land aan Zee.

“Ik geloof dat we niet voor niets op aarde zijn. Dat we ergens vandaan komen en in dit leven verder mogen leren, ervaren en groeien. Samen met de mensen die we op ons levenspad tegenkomen. Wat mij beweegt is dit in alle diepte te doorgronden”.

Kristien

Beheerder

Kristien werkte voorheen als orthopedagoog in verschillende sectoren en als leidinggevende in een kinderopvang en de Borgerhoutse bibliotheek.
Daar ontwikkelde ze een liefde voor de mens in al zijn facetten. Ze houdt van leven in de brouwerij, dansen, plezier en vooral: actie! 
Als kok in een cursuscentrum in Orval geniet ze van macrobiotisch en gezond koken voor de gasten. Deze kwaliteiten neemt ze mee naar Land aan Zee: een gezonde en lekkere maaltijd voorzien en zorgen dat mensen zich welkom en geborgen voelen. Actief alles mee in goede banen leiden.

Helena

Beheerder

Helena is de jongste in het team. Ze is yoga leerkracht en massage therapeute. Ze heeft al reizend mogen proeven van en meebouwen aan verschillende magische plekken en centra. Ze plant graag kleine zaadjes ter inspiratie. In Land aan Zee kan ze haar passies voor (vegan) koken, voor lichaamswerk, voor mensen samenbrengen, en voor de natuur mooi combineren.

En...

Vrienden van Land aan Zee

Bij Land aan Zee is een hele community in de weer om van elke week een succes te maken. Van lokale vrijwilligers, tot internationale coaches en inwonende medewerkers, stuk voor stuk zetten ze zich met passie in voor onze gasten en altijd laten ze een deel van hun ziel achter in Zeeland. Vrienden voor het leven!

WIL JE MEEBOUWEN?

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd naar hoe ons project iets voor jou kan betekenen?
Of hoe jij iets voor ons kunt betekenen?

We zijn altijd op zoek naar de juiste mensen om dit project tot een succes te maken.

Samen bouwen we hier iets bijzonders en daarvoor willen we graag kennismaken met buren, gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en anderen die geraakt worden door dit initiatief.

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

Barbara Doeleman-van Veldhoven, Oprichter en directeur BFC Compassionate Care & Mindful Medicine,  Partner/vriend Land aan Zee. Leven …  wat is er mooier, pijnlijker, sprankelender…
nl_NLDutch