Mensen

HET TEAM

De schouders onder
Land aan Zee

Land aan Zee is een initiatief van Liselotte Baeijaert en Michiel Deturck. Zij creëren met deze non-profitorganisatie een prachtige plek om mooie dingen te laten gebeuren ter bevordering van een warme, veerkrachtige en gezonde samenleving. Hoewel de plek een klein paradijs is, draait alles bij Land aan Zee in de eerste plaats om mensen.

Niets van dit moois is mogelijk zonder dit fantastische team van bevlogen mensen die zich inzetten voor een warme en veerkrachtige samenleving.

Liselotte

Inwonend teamlid

Liselotte en haar man Michiel zijn de drijvende kracht achter Land aan Zee. Samen maken ze een droom waar en willen ze een mooie plek creëren waar mensen samen komen met de intentie om de balans te herstellen in hun persoonlijke leven, in de bredere maatschappij en in relatie met de natuur. 

Bewoner

Karen

Inwonend teamlid

Na 10 jaar bij een groot retraitecentrum in het midden van Nederland te hebben gewerkt, is Karen de afgelopen tijd als officemanager/personal manager werkzaam geweest bij organisaties die zich bezighouden met bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met haar achtergrond als lichaamsgerichte coach en holistische massagetherapeut komen haar expertise en persoonlijke passie samen bij Land aan Zee.

“Ik geloof dat we niet voor niets op aarde zijn. Dat we ergens vandaan komen en in dit leven verder mogen leren, ervaren en groeien. Samen met de mensen die we op ons levenspad tegenkomen. Wat mij beweegt is dit in alle diepte te doorgronden”.

Kristien

Inwonend teamlid

Kristien (Kiki) werkte voorheen als orthopedagoog in verschillende sectoren en als leidinggevende in een kinderopvang en de Borgerhoutse bibliotheek.
Daar ontwikkelde ze liefde voor de mens in al haar facetten. Ze houdt van leven in de brouwerij, dansen, plezier en vooral van actie! 
Als kok in een cursuscentrum in Orval geniet ze van macrobiotisch en gezond koken voor de gasten. Deze kwaliteiten neemt ze mee naar Land aan Zee: een gezonde en lekkere maaltijd voorzien en zorgen dat mensen zich welkom en geborgen voelen. Actief alles mee in goede banen leiden.

Suzanne

Inwonend teamlid

Suzanne’s  weg liep via beeldende vormgeving naar creatieve aandacht in haar eigen natuurkeuken: tongstrelend, smaakvol en voldoening schenkend. 

Door haar passie voor eten te koppelen aan spirituele ontwikkeling kwam ze thuis bij zichzelf. 

Als mindfulness trainer en natuurvoedingsadviseur begeleidt Suzanne mensen naar een ontspannen en gezonde relatie met eten en voeding. Suzanne is vaak te vinden in de keuken van diverse retreat centers in binnen- en buitenland en ze is nu samen met Kiki vaste kok bij Land aan Zee. 

“Ik vind het prettig om te weten dat de manier waarop ik voeding bereid en presenteer aansluit bij plekken waar innerlijk werk en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Innerlijk werk mag goed gevoed worden. Land aan Zee is zo’n plek.”

John

Inwonend teamlid

John heeft twee rechterhanden en wat komen die van pas in het zorgdragen voor het hele complex zodat bewoners en gasten volledig ontzorgd worden!

Bovendien brengt hij een schat aan ervaring als yogadocent en mindfulnesstrainer en -coach mee, waar hij met veel plezier samen met Joyce vorm geeft aan de Huis Retreats en het Basisprogramma van de Thema Retreats bij Land aan Zee. 

Daarnaast is John de vaste sous chef van onze kok Suzanne.

“Ik vind het belangrijk om met zorgzame aandacht dienend in het leven te staan. Daarmee wil ik een bedding creëren waarin we in alle veiligheid en met wederzijds begrip en respect, met elkaar kunnen verbinden.”

Joyce

Inwonend teamlid

Als dochter van een Indische vader en Zeeuwse moeder reisde Joyce door het leven en over de wereld. Soms dansend, soms door de modder, maar altijd gepassioneerd in contact met mensen, bewegen en de natuur.  De afgelopen tien jaar gaf Joyce in Friesland vorm aan haar eigen praktijk als mindfulness- en compassietrainer, yoga- en dansdocent.

Joyce geeft de Huisretreats en het Basisprogramma van de Thema Retreats mee vorm. Daarnaast is zij gastvrouw, helpende hand, creatief, dienstbaar en faciliterend.

‘Het is mijn verlangen en passie om de kracht en potentie van mindful en heartful leven door te geven. Zelfzorg, zorg voor elkaar, zorg voor de omgeving. Verbinden, groeien en bloeien vanuit een warme bedding. Thuiskomen. Waar kan dit mooier dan bij ‘Land aan Zee’?’

Marloes

Teamlid

Reeds voor de opening hielp Marloes al met social media. Ze heeft een achtergrond in marketing, styling & coaching en je kunt haar regelmatig treffen als ze Rotterdam achterlaat voor een paar dagen Zeeland. 

Marloes komt al vanaf haar vijfde op het eiland en is verliefd op Zeeland. Ze is graag op avontuur in de bossen en duinen van Schouwen-Duiveland of op zee met een surfboard of sup.. 

“Ik heb altijd gedroomd van een plek aan zee waar mensen zichzelf kunnen zijn en samen in een community in verbinding kunnen leven, bewegen en ontwikkelen. Land aan Zee is zo’n plek en daar aan kunnen bijdragen als teamlid voelt heel vervullend en dankbaar” 

Mieke

Teamlid

Mieke was enthousiast vanaf het eerste moment dat Liselotte haar vertelde over de missie van Land aan Zee. Sinds de opening werkt ze met veel plezier als vrijwilliger. Wekelijks rijdt ze naar de Meeldijk met verse bloemen.

Naast de verzorging van de bloemen en planten, springt Mieke bij waar extra handen nodig zijn. Ook geeft ze energetische  lichaamsbehandelingen aan vrouwen die behoefte hebben aan rust, ontspanning en stilte.

“Mijn verlangen is ervoor te zorgen dat gasten zich gezien en gehoord voelen. Samen met het enthousiaste team van Land aan Zee zorgdragen voor een fijne leefomgeving, dat is wat ik graag doe!”

En...

Vrienden van Land aan Zee

Bij Land aan Zee is een hele community in de weer om van elke week een succes te maken.

Van lokale vrijwilligers, tot internationale coaches en inwonende medewerkers, stuk voor stuk zetten ze zich met passie in voor onze gasten en altijd laten ze een deel van hun ziel achter in Zeeland. Vrienden voor het leven! 

Samen bouwen we hier iets bijzonders en daarvoor willen we graag kennismaken met buren, gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en anderen die geraakt worden door dit initiatief.

WIL JE MEEBOUWEN?

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd naar hoe ons project iets voor jou kan betekenen?
Of hoe jij iets voor ons kunt betekenen?

We zijn altijd op zoek naar de juiste mensen om dit project tot een succes te maken.

Samen bouwen we hier iets bijzonders en daarvoor willen we graag kennismaken met buren, gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en anderen die geraakt worden door dit initiatief.

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch