Mensen

HET TEAM

De schouders onder
Land aan Zee

Land aan Zee is een initiatief van Liselotte Baeijaert en Michiel Deturck. Zij creëerden met deze non-profitorganisatie een prachtige plek om mooie dingen te laten gebeuren ter bevordering van een warme, veerkrachtige en gezonde samenleving. Hoewel de plek een klein paradijs is, draait alles bij Land aan Zee in de eerste plaats om mensen.

Niets van dit moois zou namelijk mogelijk zijn zonder dit fantastische team van bevlogen mensen die willen gaan voor een warme en veerkrachtige samenleving.

Liselotte

Oprichter 

Liselotte is de drijvende kracht achter Land aan Zee. Buiten oprichter, is Liselotte coach met +30 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van groepen en individuele personen. Ze houdt van procesgerichte veranderingen die echt impact genereren en  mensen helpen hun veerkracht terug te vinden. Ook bij Land aan Zee vind je deze oplossingsgerichte focus terug.

Niek

Beheerder

Niek heeft zowel in het bedrijfsleven gewerkt als in verschillende Ngo’s. Bij Land aan Zee houdt ze ervan een goede bedding te bieden aan de gasten: een prettige ontvangst in een fijne sfeer, waar praktische zaken goed geregeld zijn en waar gasten goed voor elkaar kunnen zorgen, maar ook zorg gedragen wordt voor het gebouw en de prachtige omgeving. 

Yvonne

Beheerder

Yvonne is van vele markten thuis. Zo heeft ze 20 jaar als actrice en zangeres gewerkt in de culturele wereld, en daarnaast als trainingsacteur en coach. Tussendoor bracht ze als kok enkele culinaire projecten tot een goed einde. Bij Land Aan Zee komt alles nu mooi samen en zorgt ze niet alleen dat alles op wieltjes loopt maar ook dat iedereen heerlijke maaltijden voorgeschoteld krijgt.

Helena

Beheerder

Helena is de jongste in het team. Ze is yoga leerkracht en massage therapeute. Ze heeft al reizend mogen proeven van en meebouwen aan verschillende magische plekken en centra. Ze plant graag kleine zaadjes ter inspiratie. In Land aan Zee kan ze haar passies voor (vegan) koken, voor lichaamswerk, voor mensen samenbrengen, en voor de natuur mooi combineren.

En...

Vrienden van Land aan Zee

Bij Land aan Zee is een hele community in de weer om van elke week een succes te maken. Van lokale vrijwilligers, tot internationale coaches en inwonende medewerkers, stuk voor stuk zetten ze zich met passie in voor onze gasten en altijd laten ze een deel van hun ziel achter in Zeeland. Vrienden voor het leven!

WIL JE MEEBOUWEN?

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd naar hoe ons project iets voor jou kan betekenen?
Of hoe jij iets voor ons kunt betekenen?

We zijn altijd op zoek naar de juiste mensen om dit project tot een succes te maken.

Samen bouwen we hier iets bijzonders en daarvoor willen we graag kennismaken met buren, gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en anderen die geraakt worden door dit initiatief.

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch