Locatie

Een stilteplek in Zeeland

Je vindt Land aan Zee in het stille buitengebied van Burgh-Haamstede, vlakbij de Oosterschelde en op een boogscheut van de eindeloze stranden van Schouwen Duiveland. 

De hele omgeving bruist van het leven: je hoort de uilen roepen, ziet de ganzen in grote groepen overtrekken, de wind door het duingras spelen en de zwaluwen kwetterend langs het huis scheren. De eindeloze vergezichten doen je dromen. En verder is het hier stil… ’s Nachts zul je versteld staan van de sterrenhemel en de goed bewaarde duisternis op het eiland. 

Deze stilte nodigt uit tot een diepere verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur. 

Een klassieke Zeeuwse landbouwschuur, gelegen naast boerderij ‘Mon Plaisir’ werd in 2022 met zorg gerestaureerd. De nieuwe aanpalende schuren ademen dezelfde rust en authenticiteit uit. Maar als je net aankomt, wil je vooral naar buiten, tussen de weides lopen of in de omliggende tuin. Op loopafstand ligt het haventje van Burghsluis. Je kunt hier een frisse duik nemen in de Oosterschelde of uren staren naar het spel van vogels, wind, wolken, golven en opwaaiend zand. Voor je het weet komt er een rust over je, voel je je aarden en naar binnen keren.  

Er zijn in de buurt ook gezellige badplaatsjes, eindeloze stranden, kleine dorpjes met winkeltjes, marktjes, restaurants en andere voorzieningen.  

Vorige slide
Volgende slide

GEINTERESSEERD?

Contacteer ons

Ben je benieuwd naar hoe ons project iets voor jou kan betekenen? Of wil je zelf iets bijdragen? Neem zeker contact op. We willen graag kennismaken met gelijkgestemden, gasten, maar ook potentiële partners, coaches, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers en andere geïnteresseerden.

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

Barbara Doeleman-van Veldhoven, Oprichter en directeur BFC Compassionate Care & Mindful Medicine,  Partner/vriend Land aan Zee. Leven …  wat is er mooier, pijnlijker, sprankelender…
nl_NLDutch