Thema retreats

Exact de retreat die jij nodig hebt

De Thema Retreats zijn er om jezelf een time-out te gunnen. Om opnieuw de verbinding te zoeken met je kern, geïnspireerd te raken door andere gasten of om in de natuur tot rust te komen. Er is een vast dagritme en daarnaast voldoende rust om de signalen van je lichaam te kunnen voelen en volgen.

Bovenop het basisprogramma krijg je elke dag een unieke extra sessie, gegeven door de Vrienden van Land aan Zee. 

 

Basisprogramma

Het basisprogramma wordt verzorgd door het kernteam van Land aan Zee en bestaat uit een gezamenlijke ochtendactiviteit, een uurtje samen werken voor de plek en een gezamenlijk avondmoment.

De ochtend- en avondactiviteiten kunnen bestaan uit een stilte wandeling, meditatie, yogasessie, dansmoment, sound healing, gesprekscirkel of een bezoek aan de zwemvijver.

Tijdens de vrije momenten kun je je terugtrekken in onze stille bibliotheek, wandelen, fietsen of op specifieke dagen gebruik maken van de sauna.

De extra sessie als je naar een Thema Retreat komt

Je ziet in ons aanbod dat elk Thema Retreat uniek is. 

Dankzij de “Vrienden van Land aan Zee” kunnen we ook Thema Retreats aanbieden. 

Het is een enorm voorrecht en een mooie steun voor onze Stichting dat deze professionals bereid zijn hun talenten “pro bono” met ons te delen. Dit maakt het voor vele gasten mogelijk om te proeven van een aantal inhoudelijke sessies. We zien erop toe dat de Vrienden van Land aan Zee ook kwaliteitsvolle experts zijn met de nodige kennis en ervaring voor de activiteiten die ze aanbieden. Als het naar meer smaakt, dan kun je bij hen terecht voor een volledig programma. 

Elke retreat is uniek! Neem een kijkje in onze online agenda om de retreat te selecteren die jou aanspreekt. We organiseren korte en lange Thema Retreats.

Landen op jouw maat

Heb je specifieke behoeften, dan is het mogelijk om een of meerdere privé-sessies te boeken. Het kan gaan om een massage, opstellingswerk of coaching, emotioneel lichaamswerk, reiki, ademsessies, voedingsadvies,… We hebben een deel van de expertise in huis, maar we kunnen ook uitreiken naar de vele mensen in ons netwerk. Deze sessies zijn niet inbegrepen in de prijs.

“Ik heb de Land aan Zee Retreat ‘Schrijvend in beweging naar Harts-tocht’ ervaren als quality time voor mezelf samen met een warme groep lieve mensen. De trainers waren heel begaan met hun vak en erg goed voorbereid, professioneel en warm. Land aan Zee voelde als een warme deken met heerlijk eten en een knusse en warme omgeving waar iedereen de rust ervaart die ze nodig heeft. Het was een cadeau om de retraite mee te mogen maken…..onthaasten to the max.”

– Lisette –

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

Barbara Doeleman-van Veldhoven, Oprichter en directeur BFC Compassionate Care & Mindful Medicine,  Partner/vriend Land aan Zee. Leven …  wat is er mooier, pijnlijker, sprankelender…
nl_NLDutch