Land aan Zee retreats

Landen op je eigen ritme

Tijdens een Land aan Zee retreat geniet je van “freedom within the frame”: een helder en gezond dagritme, heerlijk vegan of vegetarisch eten, kans op mooie gesprekken en ontmoetingen tijdens de maaltijden en elke dag minstens twee sportieve of meditatieve activiteiten. Daarnaast beschik je over veel vrije tijd om te genieten van de omgeving en de faciliteiten.

We starten met een ochtendactiviteit voor het ontbijt en we sluiten de dag met een avondprogramma. Na het ontbijt zorgen we ook samen op een fijne manier voor de plek met een uurtje ‘karma yoga’ (mindful samenwerken). Onze dagelijkse activiteiten zijn voedend voor lichaam en geest! Zo doen we stilte-wandelingen, een geleide meditatie, een yogasessie, een dansmoment, een gesprekscirkel of moedigen we je aan tot een plons in de zwemvijver! 

Tijdens je vrije momenten kun je je terugtrekken in onze stille bibliotheek, wandelen, fietsen of op specifieke dagen gebruik maken van de sauna.

Een Land aan Zee retreat bedraagt minimum 3 nachten.

Verblijf en maaltijden (volpension): 115 euro/dag (op tweepersoonskamer) – toeslag 40 euro/nacht (éénpersoonskamer)

Inclusief: basisprogramma, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op vaste tijdstippen), doorlopend koffie/thee/water/versnaperingen

Exclusief: toeristenbelasting, privé-sessies, extra drankjes

Landen op jouw maat

Heb je specifieke behoeften, dan is het mogelijk om een of meerdere privé-sessies te boeken. Het kan gaan om een massage, opstellingswerk of coaching, emotioneel lichaamswerk, reiki, ademsessies, voedingsadvies,… We hebben een deel van de expertise in huis, maar we kunnen ook uitreiken naar de vele mensen in ons netwerk. Deze sessies zijn niet inbegrepen in de prijs.

BLOG

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch