Vrienden van Land aan Zee

De verbindende rol van onze vrienden

In elke Land Aan Zee (LAZ)-week nodigen we een tweetal ‘vrienden van Land aan Zee’ uit. Deze speciale gasten zijn professionals die deel uitmaken van ons netwerk en een bijzondere affiniteit hebben voor een bepaald thema of die iets bijzonders kunnen bieden. Deze affiniteit is gegroeid uit persoonlijke ervaringen en/of hun professionele achtergrond.

Tijdens de week hebben ze een verbindende rol en maken ze tegelijk deel uit van de groep. Ze nodigen uit om te delen wat echt van belang is en om elkaar op een positieve manier te inspireren. Of ze nemen ons mee in de wereld van beweging, meditatie, natuurbeleving, kunst of muziek.  

Elke Land aan Zee-week zal bijzonder en uniek zijn, zowel voor de gasten als voor de vrienden van Land aan Zee. 

Sommige vrienden van Land aan Zee willen misschien wat langer deel uitmaken van onze community. Dan komen ze in aanmerking voor een Lang Verblijf van minimum één en maximum 4 maanden in één van onze oergezellige studio’s. De “langverblijvers” werken 5u per dag met ons mee, volgens hun talenten  en de behoeften die er op dat moment zijn. Daarnaast staat het hen vrij om ook individuele sessies aan te bieden aan gasten die daar naar vragen, als al het werk gedaan is. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

WORD ONZE VRIEND

Word jij ook vriend van Land aan Zee?

Heb je iets bijzonders te bieden en wil je dit doen in het mooie kader van Land aan Zee, samen met gelijkgezinden? 
Of ben je afgestudeerd, gepensioneerd, ben je kunstenaar, vegan chef, yoga teacher, muzikant, heb je iets bijzonders te bieden en/of wil je misschien een tijdje met ons meewerken en bij ons verblijven?

Je kunt je aanmelden om te onderzoeken of je mee kunt doen voor een of meerdere themaweken. We hebben enkele mooie verblijfplaatsen voor mensen die nog wat langer willen blijven en deel willen uitmaken van onze warme community. Aarzel niet om contact op te nemen met je interesses en voorstel!

NIEUWS

Nieuws over Land aan Zee

nl_NLDutch

Ik zou graag samenwerken