Laden evenementen

Een Overwinter retreat in januari. Een maand die als vanzelf uitnodigt tot verstilling. Het is de tijd van de winterslaap. Tijd van rust. En ook van ontvankelijk willen zijn voor het nieuwe dat komen gaat.

Zacht detoxen 

In de winter keren we naar binnen en gunnen we ons lichaam en geest de nodige rust. We creëren een warme huiskamersfeer en bieden een heerlijk winters cocoon programma met zachte detox: we eten gezond en licht binnen de tijdsspanne van 9 uren en vasten gedurende 15 uren. We vermijden  of beperken schermgebruik. Dit retreat zal -in open space vorm- samen met de deelnemers de vorm krijgen die het beste past bij de energie en de noden van de groep. We richten ons speciaal tot mensen die houden van overwinteren met zachte detox, yoga, massages, wandelen en lezen.   

8:00 u – In de ochtend opwarmen met meditatie beweging – check in rondje om samen het programma van de dag vorm te geven:  Wie wil wat? Wat doen we samen? Wat alleen? 

9:00 u – Licht ontbijt op basis van fruit  

10:00 u – Mogelijkheid tot sauna/massage/lezen in de huiskamer

12:00 u – Gezonde brunch op basis van groenten en fruit

14:00 u –  Activiteit naar keuze (elke dag volgens de noden van de groep en de weersomstandigheden)

18:00 u – Maaltijd op basis van soep, warme groenten en salades

20:00 u – Avondprogramma

Lezen

Breng de boeken mee waar je nu eens echt de tijd wil voor nemen. Ze liggen al een tijd in je kast of naast je bed en nu ga je ze lekker helemaal uitlezen tijdens onze leesuurtjes in de bib of aan de haard.    

Yoga

Elke morgen en/of namiddag, voor wie het wil!  

Wandelen

Ook in de winter is er veel magie op ons eiland. We organiseren korte of langere wandelingen helemaal op maat van de deelnemers.    

Praktisch

Wanneer? 

Van 15/01/2024  14u tot 18/01/2024 17u

Kostprijs?

465 euro (1 pers.kamer) – 345 euro (bed op 2 pers.kamer)

Sociaal tarief: 270 euro (1 pers.kamer) – 210 euro (bed op 2 pers.kamer) 

Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, BTW, programma, gebruik sauna
Exclusief toeristenbelasting, privé sessies, huur fietsen 

 

  

nl_NLDutch