Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema Retreat — Met hart en ziel: alleenstaand ouderschap

15 oktober18 oktober

“It takes a village to raise a child…” zei Maya Angelou

Het pad van het leven loopt voor iedereen anders. Soms kom je onderweg alleen met je kind(eren) te staan.  Alleenstaand ouderschap “leer” je niet, je belandt er meestal gewoon middenin.  Het daagt je uit om de beste versie van jezelf boven te halen om naast alle praktische beslommeringen ook nog een “fijne” ouder te zijn, bewust ouderschap te voeren en aan jezelf toe te komen.

 

Voel jij als alleenstaande ouder de behoefte om te herbronnen en te landen bij jezelf?

Thema’s als “Wie ben ik?”“ Wat is mijn plek?”,  “Verbinden met jezelf en je hulpbronnen”, “Alleen met de ander” krijgen vorm in doe-dingen afgewisseld met ruimte voor jezelf, reflectie, gesprek en beweging.  Je mag helemaal als jezelf komen en opladen in de warmte van de groep. We werken vanuit het systemische gedachtengoed met elementen uit de hartcoherentie.  Er is ook ruimte voor jouw vragen en worstelingen en jouw gulle lach.

Deze retreat vindt ook in het voorjaar plaats (10/3/2024 – 13/3/2024).

 

Van 15/10/2023 (voor avondmaal) tot 18/10/2023 (na lunch)

489 euro (éénpersoonskamer) – 369 euro (bed op tweepersoonskamer)
Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op vaste momenten), de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga, natuur, sauna, bewegen, meditatie, community)  en de sessies van Nele en Aard die maximum 3u per dag duren.  

 

Nele Ceelen en Aard Van der Donckt

Wij zijn Aard & Nele: compleet apart en aanvullend samen!  Aard (50), werkt als osteopaat en is liefhebber van muziek (klassieke zang).  Hij werkt graag met mensen en groepen. Nele (48), systemisch coach, shiatsu beoefenaar en trainer “zachte vaardigheden” in bedrijven en organisaties, houdt van koken en buiten zijn.  We vonden eerst onszelf en later elkaar in wie we zijn en wat we doen. Samen zijn we (+) ouders van Andreas, Jules en Lore.

Gegevens

Begin:
15 oktober
Einde:
18 oktober
Evenement Categorie:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
Telefoon
+31 111852348
E-mail
admin@landaanzee.org
nl_NLDutch