Laden evenementen

« Alle evenementen

Gastprogramma: Vedic Art Vervolgcursus

21 oktober25 oktober

Vedic Art Vervolgcursus

In de Vervolgcursus Vedic Art vind je echt verdieping en ontwikkel je steeds meer jouw eigen unieke stijl. En ontdek je steeds meer ‘jouw persoonlijke art handschrift’. Vedic Art komt binnen in laagjes. Je kunt alleen met de vervolgcursus meedoen als je de basiscursus (ergens) hebt gevolgd.

Tijdens de vervolgcursus ga je weer verder met schilderen en reis je opnieuw door de 17 vedische principes. Die verdiepen zich met de mooie aanvullingen van Curt Källman. Je gaat zelfstandig aan de slag, in jouw ritme en met het materiaal van jouw keuze. Je ontwikkelt steeds meer jouw eigen stijl, jouw manier om je innerlijke beelden te vertalen, je eigen creatieve stroming te voelen en de vrije loop te laten.

Opnieuw schilderen in alle vrijheid, voor iedereen die in stilte de open ruimte wil ervaren. Een geschenk aan jezelf.

Door de diepere verbinding met de Vedische principes ga je merken dat je creatieve proces ook steeds meer doorwerkt in de manier waarop je in het leven staat en bewustere keuzes maakt. Bijzonder fijn om te merken dat ‘kunst en leven’ samenvloeien in Levenskunst. En dat is fantastisch!

Bij de vervolgcursus is er ook ruimte voor individuele begeleiding.

In de Veda’s ontmoet je ook de kracht van herhaling. In wezen is elke Vedic Art cursus die je volgt een pelgrimstocht: je zal het elke keer anders ervaren en dieper in je vrije creatieve proces komen wat zich fijn vertaalt in je dagelijks leven.

Als het bij je past en je geniet van deze mooie reizen over the River of Art, kan je de cursussen zo vaak herhalen als je wil. Laat je gerust verrassen door het effect hiervan.

Je bent van harte welkom om ook in de diepere laag te stappen die de Vedic Art vervolgcursus je biedt. In deze verbinding her-inner je je op dieper niveau dat alles al in jou aanwezig is. Het verstillen, het ontdekken, vanuit ontspanning creëren biedt jou de ruimte om het te laten ontstaan. Als retreat biedt het een meerwaarde als je van diepgang en intensiteit houdt… en in de bedding van de prachtige stille plek die Land aan Zee biedt, kan je daar nog dieper in landen.

Praktisch:

Van maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024.

We starten maandag 21/10 om 16 uur en ronden vrijdag 25/10 om 14 uur af.

Elke dag starten we om 09.30 uur met de mogelijkheid om ook nog in de avond te schilderen als je dat zelf wenst. In de namiddag pauzeren en lekker naar het strand wandelen of fietsen is allemaal mogelijk. Je volgt overdag je eigen ritme tijdens deze Vedic Art reis, we ontbijten en dineren wel samen. Lunchmoment bepaal je zelf.

Aantal deelnemers : 5 à 7

Volpension: inclusief koffie/thee/water, alle maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op een vast moment), de mogelijkheid om deel te nemen aan de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga, stiltewandeling,meditatie, community) en de 5 daagse Vedic Art vervolgcursus.

Exclusief schildermaterialen die als (bewuste) voorbereiding een vast onderdeel van je Vedic Art reis zijn.  

Alle informatie en aanmelden: klik hier (www.kleurinzicht.nl/vedicartaanzee)

Voor vragen kan je me bellen of mailen : 06-30414147 / info@kleurinzicht.nl

Begeleider:

Vedic Art Teacher: Rietje van Vlasselaer.

Over mij: Ik bied vanuit Kleur InZicht al ruim 16 jaar coaching en bewustzijnstrainingen aan waarbij je unieke (geboorte) kleuroscoop de basis vormt.

Omdat Vedic Art eveneens een innerlijke reis is die persoonlijke ontwikkeling in zich draagt en je bewustzijn verruimt, sluit het naadloos aan bij de visie en missie van Kleur InZicht en voelt het heel vreugdevol om de Vedic Art retreats aan te mogen bieden.

Ik ervaar Vedic Art als een prachtig juweel en voel me dankbaar dat ik dit als Vedic Art Teacher van hart tot hart mag doorgeven. Het schilderen in stilte en vanuit vrijheid heeft mij in mijn creatieve stroming echt bevrijd en dat gun ik jou ook.

Voor mij gaat Vedic Art over de essentie van het leven waarin bewustzijn en kunst samenvloeit tot levenskunst.

Ik ben dan ook graag je gids tijdens deze prachtige innerlijke reis die Vedic Art biedt en voel me echt verheugd om dit aan te mogen bieden vanuit de prachtige bedding die Land aan Zee ons schenkt.

Gegevens

Begin:
21 oktober
Einde:
25 oktober
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.kleurinzicht.nl/vedicartaanzee

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Kleurinzicht
Telefoon
06-30414147
E-mail
info@kleurinzicht.nl
Naar de site van de Organisator
nl_NLDutch