Laden evenementen

« Alle evenementen

Gastprogramma: Vedic Art Basiscursus

27 oktober31 oktober

Wat is Vedic Art?

Vedic Art is een wonderschoon schilderend proces dat je via 17 Vedische principes een reis laat maken in jezelf. Een innerlijke reis naar jouw natuurlijke creatieve expressie. Om weer vrij en vanuit jezelf te schilderen.

Vedic Art is geen specifieke schilderstijl, maar helpt je tijdens de cursus om je eigen persoonlijke expressie te vinden. Alles is al in jou aanwezig. Zes dagen volg je jouw creatieve stroom en door de 17 Vedische principes herinner je je jouw natuurlijke creatieve stroming. Het is spelend leren, experimenteren en ontdekken. Daarvoor zijn de 17 principes zorgvuldig opgebouwd en ontwikkeld.

Vedic Art Basiscursus

De basiscursus Vedic art staat open voor iedereen, met of zonder schilderervaring. Tijdens deze 5 daagse ga je de 17 principes van Vedic Art ervaren. Je zult merken dat als je eenmaal in beweging komt en in contact komt met je eigen creatieve kracht, het schilderen vanzelf gaat. Op je reis door het schilderproces, verbaas je jezelf met je schilderwerken en kan je ervaren hoe je creatieve stroom, bewustzijn en levensvreugde met elkaar verbonden zijn.

Als jij jouw natuurlijke creatieve stroom graag wil ontdekken, dan biedt Vedic Art een mooie innerlijke reis voor jou. Schilderen in alle vrijheid, voor iedereen die in stilte de open ruimte wil ervaren. Er is echt geen ervaring met schilderen nodig, er is niets waaraan je moet voldoen en er is geen enkele beoordeling. Ook voor mensen mét schilderervaring biedt Vedic Art een hele nieuwe ingang die vaak als heel bevrijdend wordt ervaren en de creativiteit weer fijn laat stromen.

Je bent van harte welkom om ook in de ervaring te stappen die Vedic Art je biedt.
Vijf dagen volg je jouw creatieve stroom en door de 17 Vedische principes herinner je je jouw natuurlijke creatieve stroming. Alles is al in jou aanwezig. Het is puur genieten van de ruimte om te verstillen, te spelen, te ontdekken. Als aaneengesloten zesdaagse biedt het sowieso een meerwaarde als je van diepgang en intensiteit houdt…en in de bedding van de prachtige stille plek die Land aan Zee biedt, kan je dat nog dieper komen ervaren.

Praktisch:

Van zondag 27 oktober t/m donderdag 31 oktober 2024

We starten zondag 27/10 om 16 uur en ronden donderdag 31/10 om 14 uur af.

Elke dag starten we om 09.30 uur met de mogelijkheid om ook nog in de avond te schilderen als je dat zelf wenst. In de namiddag pauzeren en lekker naar het strand wandelen of fietsen is allemaal mogelijk. Je volgt overdag je eigen ritme tijdens deze Vedic Art reis, we ontbijten en dineren wel samen. Lunchmoment bepaal je zelf.

Aantal deelnemers : 5 à 7

Volpension: inclusief koffie/thee/water, alle maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op een vast moment), de mogelijkheid om deel te nemen aan de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga,stiltewandeling,meditatie,community) en de 5 daagse Vedic Art basiscursus.

Exclusief schildermaterialen die als (bewuste) voorbereiding een vast onderdeel van je Vedic Art reis zijn.  

Alle informatie en aanmelden: klik hier (www.kleurinzicht.nl/vedicartaanzee)

Voor vragen kun je me bellen of mailen : 06-30414147 / info@kleurinzicht.nl

Begeleider:

Vedic Art Teacher: Rietje van Vlasselaer.

Over mij: Ik bied vanuit Kleur InZicht al ruim 16 jaar coaching en bewustzijnstrainingen aan waarbij je unieke (geboorte) kleuroscoop de basis vormt.

Omdat Vedic Art eveneens een innerlijke reis is die persoonlijke ontwikkeling in zich draagt en je bewustzijn verruimt, sluit het naadloos aan bij de visie en missie van Kleur InZicht en voelt het heel vreugdevol om de Vedic Art retreats aan te mogen bieden.

Ik ervaar Vedic Art als een prachtig juweel en voel me dankbaar dat ik dit als Vedic Art Teacher van hart tot hart mag doorgeven. Het schilderen in stilte en vanuit vrijheid heeft mij in mijn creatieve stroming echt bevrijd en dat gun ik jou ook.

Voor mij gaat Vedic Art over de essentie van het leven waarin bewustzijn en kunst samenvloeit tot levenskunst.

Ik ben dan ook graag je gids tijdens deze prachtige innerlijke reis die Vedic Art biedt en voel me echt verheugd om dit aan te mogen bieden vanuit de prachtige bedding die Land aan Zee ons schenkt.

Gegevens

Begin:
27 oktober
Einde:
31 oktober
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.kleurinzicht.nl/vedicartaanzee

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Kleurinzicht
Telefoon
06-30414147
E-mail
info@kleurinzicht.nl
Naar de site van de Organisator
nl_NLDutch