Laden evenementen

« Alle evenementen

Thema Retreat: Time to Shine

5 mei8 mei

  • Kijk jij op sommige dagen ook verweesd naar je (overvolle) kleerkast en vind je geen enkele outfit die lekker aanvoelt?
  • Sta je af en toe stil bij de impact van je uitstraling?
  • Of ben je iemand die kleding niet echt belangrijk vindt want “het is de inhoud die telt”?

Of je je nu kleedt om indruk te maken op de wereld, of om tegen de wereld af te zetten, telkens ligt de focus op de buitenwereld en zijn voorschriften.
In een wereld waarin ons voortdurend verteld wordt hoe we ons moeten gedragen en kleden ‘om iemand te zijn’ is het een hele opgave om in verbinding te komen/blijven met onze eigen ‘zelf’.

Stop to dress to impress – Start to dress to express.

In zelfontdekking ligt de sleutel tot een bewuster en vervuld leven. Geen kleding om ons ‘te maken’ wel een beweging van binnenuit . Op die manier wordt kleding een uitdrukking van onze unieke individualiteit.

Voor jou geen outfit uit honger voor erkenning, wel om de overvloed van jouw persoonlijkheid en je ziel uit te drukken.

Deze verschuiving zal je inspireren om andere keuzes te maken die niet langer worden gedicteerd door je achtergrond, cultuur, sociale klasse… wel uit de volheid van je creatieve wezen.

What you see is what you get.

Kledij is voor jou niet langer een symbool om je bestaansrecht te bewijzen maar wordt een expressie van je innerlijke persoonlijke symbolen. Daardoor zal je waarachtigheid zichtbaar worden. En mensen die waarachtig zijn, zijn aantrekkelijk. Ze zorgen ervoor dat anderen zich ook op hun gemak en veilig voelen. Het is een beetje als thuiskomen.

Tijdens deze 4-daagse gaan we de relatie tussen binnen-en buitenkant exploreren, er mee spelen en jouw essentie op een creatieve, ongedwongen manier verdiepend ontleden, vorm geven en in de spotlight zetten.

 

Wat ga je doen?

  • Expressie geven aan wat er in je leeft
  • Bewegen, met elkaar in verbinding gaan, feedback geven
  • Gevoelens uitvergroten en bespreken
  • Stilte momenten houden
  • Inspiratie halen uit de natuur
  • Je verkleden, met anderen kleren uitwisselen, experimenteren met verschillende looks
  • De taal van kleding aanleren

Je gaat letterlijk én figuurlijk naar binnen en naar buiten….

Je vertrekt huiswaarts met een koffer vol nuttige feedback, nieuwe ideeën, praktische handvatten en heel veel weetjes om vol zelfvertrouwen je straalangst te overwinnen en jouw unieke essentie te laten schijnen op de catwalk van je leven.

Voel jij een JA  én tegelijkertijd ook wat spanning, dan is deze retreat zeker voor jou (V/M/X).

We beloven dat je na deze 3-daagse met meer bewustzijn in de kleren stapt en daardoor in elke context en op elk moment je waarachtige zelf zichtbaar kunt maken.

Praktisch

Datum:
Zondag 5 mei inloop vanaf 18 uur, diner is om 19 uur t/m
Woensdag 8 mei, 14 uur (na de lunch)

Kosten:
€ 489,- (eenpersoonskamer)
€ 369,- (bed op gedeelde tweepersoonskamer)

Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op vaste momenten), de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga, natuur, sauna, bewegen, meditatie, community) en de sessies van Els en Hilde die maximum 3u per dag duren.

Trainers

Wie zijn Hilde Jonckers en Els Vrints ?

Hilde’ s hart klopt sneller voor communicatie, mensen en kleding. Ze combineert haar jarenlange ervaring in communicatiemanagement en haar passie voor leiderschaps- en relatie coaching met haar expertise als Fashionpsycholoog.

  “Style has the power to heal – playing dress-up is a process full of self-discovery and joy.” D. Rapoport.

 

 

 

 

 

Els ’s hart opent in het samen, spelen, vrij expressie geven, inspireren en aanraken. Ze combineert haar artistieke achtergrond met haar ervaring in cirkels om mee te bewegen op de golven van creativiteit en verwondering.

Gegevens

Begin:
5 mei
Einde:
8 mei
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
E-mail
liselotte@landaanzee.org
nl_NLDutch