Laden evenementen

« Alle evenementen

Gastprogramma: Inner balance Retreat

14 juli18 juli

Inner balance Retreat

Dit retreat bied je een rustige en serene omgeving waar je samen met een kleine intieme groep van gelijk gestemde mensen tot je diepere zelf kunt komen. Met een mooi uitgebalanceerd programma neemt Marianne je gedurende 5 dagen mee op reis door je mentale, fysieke, emotionele, energetische en spirituele lichaam.

Dit retreat is voor iedereen die behoefte heeft aan een ‘RESET’. Op zoek is naar antwoorden en inzichten. Vastloopt in terugkerende patronen. Moeite heeft om bij zijn/ haar ware gevoel te komen. Zich richtingloos voelt. Af wilt rekenen met het verleden. Wilt los laten wat niet langer meer dienend is. Voelt dat het tijd wordt om een nieuwe weg in te slaan met zichzelf en tevens wilt opladen en bijtanken. Staan hier nu zaken tussen waarvan jij denkt: ”JA! dat wil ik ook!” Dan is dit retreat zeer zeker iets voor jou!

Retreat programma

Het programma bestaat uit een dagelijkse yoga sessie (optioneel), bodyscan, geleide meditatie, innerlijk kindwerk, een stress & trauma release sessie, een adem & ontspanning sessie, coaching en een massage & energiesessie. Uiteraard horen er bij dit retreat ook momenten in rust en stilte voor jezelf. Deze tijd kun je naar eigen behoefte invullen. Daarbij kun je gebruik maken van de sauna of bijvoorbeeld een van de mooie wandelroutes in de richting van de duinen en het strand lopen. Het verblijf is een prachtig gerestaureerde boerderij met diverse gemeenschappelijke ruimtes. Je slaapt in een eenvoudige eenpersoonskamer met badkamer. Het ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit mooie retreat samen met je partner, vriendin, moeder, vader, dochter of zoon te ervaren, dan behoort het boeken van een tweepersoonskamer ook tot de mogelijkheden.

Praktisch

Start:   Zondag 14 juli; incheck vanaf 11.00 uur
Einde: Donderdag 18 juli; 12.00 uur

Prijs:    € 1.250,-

Meer informatie en aanmelden, zie hier.

Ik ben Marianne Grooten.

Dankjewel alvast voor je interesse in het retreat. Ik werk al meer dan 15 jaar als coach en lichaamsgericht therapeut binnen mijn eigen praktijk genaamd Bodhi te Valkenburg.

Door de jaren heen heb ik een eigen holistisch programma ontwikkeld waarbij ik vertrekkende vanuit jou hulpvraag, het mentale, fysieke, emotionele en energetische lichaam meeneem in een transformatie proces dat zich chronologisch opbouwt door de dagen heen. In een kleine veilige en liefdevolle setting ga ik samen met jou kijken wat er nodig is en mag gebeuren om weer terug in een diepe verbinding en een mooie balans te komen met jezelf. Verder werk ik ook als masseuse en geef ik energetische healingen.

 

Het is mijn levensmissie en passie om het licht in de ander te doen aansteken en laten stralen. Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te mogen verwelkomen en leren kennen!

Gegevens

Begin:
14 juli
Einde:
18 juli
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.praktijkbodhi.nl/inner-balance-retreat/#event

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland
nl_NLDutch