Laden evenementen

« Alle evenementen

5-weekse Mindful Yoga op donderdagen

21 maart 2024 , 5:00 pm21 maart 2025 , 6:15 pm

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

“Het mooie is dat mensen naar yoga komen om lenig te worden, maar met veel meer naar huis gaan.”

Yoga maakt je niet alleen lichamelijk lenig, maar het maakt bovendien dat je veerkrachtiger in het leven staat, zodat je gemakkelijker mee kunt bewegen met het aangename en het onaangename in je leven. Het bevordert je welzijn en is een weg naar duurzame vitaliteit en innerlijke vrijheid.

Op 5 donderdagen geven afwisselend Joyce de Rozario en John Bernards Mindful Yoga. Minful Yoga is een verstilde vorm van yoga, met aandacht uitgevoerd.

Praktisch
5 donderdagen: 21 en 28 maart –  4, 11 en 18 april
Van 17.00 u tot 18.15 u

Kosten
€ 50,- voor de hele reeks

Locatie 
Land aan Zee, Meeldijk 11a te Burgh Haamstede

Trainer

joYce de rozario

Tijdens de opleiding tot mindfulnesstrainer kwam Joyce in aanraking met mindfulness yoga en zij begeleidt deze vorm van yoga inmiddels tien jaar. Mindfulness yoga lijkt de meest verstilde vorm van yoga waarin je met aandacht subtiele lichaamsbewegingen en yogahoudingen uitvoert. Zo verken je de mogelijkheden én de grenzen van je lichaam, en leer je luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Bewegen met aandacht, werken met je ademhaling, vertragen en verstillen hebben niet alleen een weldadige uitwerking op lichaam en geest, je vergroot tevens je lichamelijke en geestelijke souplesse én conditie.

 

 

 

John Bernards
John is sinds 2010 afgestudeerd aan de 4 jarige opleiding Hatha Yogadocent bij Stichting Yoga & Vedanta in Doorn. Hij benadert zijn cursisten vanuit een belangstellende, leergierige en vooral open levenshouding. Met liefdevolle intentie kijkt John naar ieder persoon die op zijn pad komt en tracht op die manier de mens achter de mens te aanschouwen.

Gegevens

Begin:
21 maart , 5:00 pm
Einde:
21 maart 2025 , 6:15 pm
Serie:
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://landaanzee.org/onze-agenda/

Locatie

Land aan Zee
Meeldijk 11a
Burgh-Haamstede, Nederland

Organisator

Land aan Zee
E-mail
liselotte@landaanzee.org
nl_NLDutch